reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dobry wieczór dziewczęta.

Gratulije wizyt, szczególnie sisiora Cinamona ;-)

Ja co do szczepień będę szczepić, ale bez pośpiechu i jak małe będzie 100%.

Fiołeczka - ja nie byłam nigdy zazdrosna. Taki typ.
My przez te nerwy z domem co chwila się kłócimy. A ma humory jak "baba w ciąży"...

Anney a sama obcinałaś czy fryzjer? Ja musze też znaleźć coś dla siebie...

fryzjer :D sto lat nie byłam.
całe życie długie kudly miałammiałam

reklama
Jakoś mała produkcja tu ostatnio, w sumie się cieszę, bo mam czas nadrobić :)

Gratuluję wizyt udanych i dobrych wieści.

Mnie pytali tuż po porodzie o szczepienie, wyraziłam zgodę. teraz nie wiem co zrobię, mam czas pomyśleć.

No i ja już po wizycie :) wszystko ok, 8 cm i 14. tc. zgadza się, machała rączkami i nóziami :) no i na 60 %... dziewczynka :) wszystkie znaki na niebie wskazywały na chłopaka, a tu taka niespodzianka :) po cichu liczę, że się werdykt nie zmieni :)

anney spora zmiana w wyglądzie - super :) ja też marzę o jakiejś zmianie, może przed świętami ciut się odważę

ja snów nie mam, ale pewnie prosta przyczyna - nie mogę spać, najwięcej śpię od 23 do 1-2 w nocy, potem sen czuwający... nawet słyszę jak Łukaszek rączkę wystawia spod kołderki i wstaję, przykrywam,a to siusiu, a to wiercę się - pomocy, wykańcza mnie brak snu :/

Anney a co cie tak naszlo na fryzjera?

Ja chodze co miesiac podciac grzywke i co 2-3 podciac wlosy.
Do tego raz w miesiacu na paznokcie. Nie wyobrazam sobie zycia bez tych drobnych przyjemnosci

Dziś odebrałam wyniki ... okazało się że mam podwyższone białko i maszyna do badań nie mogła zrobić raportu końcowego.
Oczywiście zaraz pojechałam do mojego lekarza który powiedział ze ten report był najważniejszy!!! ... strasznie sie zmartwiłam już od samego rana bolał mnie żołądek z nerwów .
Na koniec nie dawało mi to wszystko spokoju i znów zawitałam u pana doktora pytać co mam robić , on na to że mam sie nie martwić wyniki beta i pappa są bardzo dobre i tylko czekać na kolejna wizyte 02.03 żeby zmierzyć maleństwo i dać skierowanie na potrójny test .
Oby szybko zleciało i było wszystko ok ...

reklama
Dziewczyny mam dość, nie odzywał się pół dnia, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niego i usłyszałam "chciało ci się zadzwonić do takiego niedobrego męża? " Rozlaczylam się, teraz ma wyłączony tel. Rycze co chwile od południa, nie mam już siły...

Do góry