reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Że niby przez cukrzycę i obciążenie dla organizmu. Ale że narazie nie widzi jednoznacznych wskazań ale że tak się tam praktykuje że robi się przed terminem 2 tyg szvzegółowe badania moje i małego.. Zobacze jak pójde do mojego gina w przyszły piątek co mi powie na temat skierowania

Aylin super ze mała ok :) i ze nie ma arytmi ... Waga sie nie martw :)

Kuklaki nie robie na bóstwo :p tylko doprowadzam do ładu lol
Teraz Manicure i Pedicure [emoji140][emoji140][emoji140]

ImageUploadedByForum BabyBoom1425990813.249715.jpg

Natasza no to musisz sie jeszcze troche poniecierpliwic :( , teraz dla każdej znas jest trudny okres czekania i nieraz wielkiej niewiadomej ... Damy rade :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425990813.249715.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425990813.249715.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 88
Aha...nigdy nie slyszalam żeby przez cukrzycę robili ale może to i lepiej że robią takie szczegółowe badania :)

U nas nigdy nie jest cicho i spokojnie :D jak tak chodze po innych miesiącach to chyba tylko tu takie wariatki trafiły :p

Myla to będziesz mamą trzech muszkieterów :-D ale co ty się schizujesz kobieto, przecież widziałaś bułe,to tak nagle nie znikła. Marcelinka to Marcelinka i już. Ja tez jutro na usg. O której masz wizytę?

Milia nie stresuj się. Mnie tak z Laura nastraszyli, bo szybko rosła a potem ostatnie tygodnie bardzo mało przybrała i 3200 niecałe się urodziła. Także nie ma reguły. A jak już będziesz mieć tą kruszynke przy sobie to rozstępy będą ci wisieć i powiewac, zobaczysz.

Lei zazdroszczę takiej fajnej teściowej. A Viki rozumie więcej niż ci się wydaje :) ja tez czasem się wydre na moją kluche jak już mnie cierpliwość zupełnie opuści.

Misia śliczny kącik dla maluszka! Czyli za tydzień rodzimy dziewczyny pierwszego forumowego bejbika? :)

Doli obrzydliwe z tym niemyciem rąk. Dlatego ja nienawidzę jak jacyś obcy ludzie dotykają moje dziecko po buzi. Ochyda :/

Aha...nigdy nie slyszalam żeby przez cukrzycę robili ale może to i lepiej że robią takie szczegółowe badania :)

U nas nigdy nie jest cicho i spokojnie :D jak tak chodze po innych miesiącach to chyba tylko tu takie wariatki trafiły :p

Pat oni tam panikują a mój diabetelog u którego dziś byłam mówi że spokojnie :) że jest ok :) wiesz może chcą się zabezpieczyć i sprawdzić wszystko bo to różnie bywa przy cukrzycy może być już pod koniec łożysko niewydolne albo z pępowiną coś albo po prostu dzieć duży :)

reklama
Do góry