reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kina no to mialas intensywny czas ... Najwazniejsze ze mała jeszcze w brzuchu :)

Doli dobrze ze ktg , crp ok :tak:
Trzymam kciuki zeby Cie do domciu wypuścili [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ :)

Myla mega kciuki trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] no nas nastraszyła ...

Asia no 3 tygodnie [emoji15][emoji15][emoji15][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Jezuuu jak ten czas zleciał ...

Myla, oby było dobrze, trzymam kciuki.
Karinka, gratki za wizyte! I mam nadzieje ze Emily sie dobrze czuje.
Doli, wszystko będzie ok. Uwierz w to w koncu!
Anemonne ja jestem z wawy i chce na zelaznej w domu narodzin.
U mnie spoko z dolegliwościiami, kazda nowa przyjmuję na klate :-D
Wczoraj w krótkim rekawku wygrzewalam sie na balkonie, cudownie bylo. A dzis znowu szaro :-(

Ja po wizycie:-[ masakra totalna zlewka. "To się pani trafiło" szybkie usg: serce ok, łożysko ok, głowka w dół, gbs pobrane i 30zł, kolejna wizyta za 3 tyg.:-[

Doli, podoba mi się Twoja szuflada :happy: a ja mam tylko 2 ciastka digestive, właśnie wciagam z mlekiem przez Ciebie... Fajne menu :-)

Asia, niezły ten lekarz... dobrze, że wszystko w porządku, a chodzisz jeszcze do kogoś?

Asia ale masakra, a to twoj lekarz???

Mój niestety, i całą ciąże mu ufałam i wydawało mi się, że jest kompetentny, w pierwszej byłam bardzo z niego zadowolona, a teraz, gdyby to nie była końcówka to więcej bym do niego nie poszła.
Ciekawe gbs dostane wynik za 3tyg, jakbym nie daj Bóg rodziła wcześniej to co? Zapłaciłam a na ch... za 3tyg może mi być potezebne, jestem wściekła, bo co bo nie płace mu za wizyty to można mnie zlać, za szpital też nie płaciłam, a mogli się mną zająć :-[ :-\ :'(

reklama
Do góry