reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Natasza ja go jeszcze nie miałam... Tylko wczoraj na godz.. Ale leniuszek jest.. Z żarciem też... Przeciwieństwo starszego - glonojada, no póki co...

Karina już się zaśmiałam mega a położna jebla mi przez przypadek łóżko całkiem na dół z siedzenia... Poryczałam z 15 min i mija :p Morfina co chwila ale małe dawki hehe

Myla ale czemu??????? Trzymam kciuki, będzie wszystko ok, rozumiesz!!!!?? A mleko daj małej! Albo no nie wiem...? :'/ ja tam nie ściągałam jeszcze nic ani nie karmiłam...
Kluska jest słodka!!!! 2 łożyska??? O ta zachlanna panienka :D

Lei a ty rodzisz czy znowu grudzień??? :D

Milia właśnie!!!! Mi się tak obkurcza boleśnie a nie sama rana!!!!!

Oltoma eh, co robić... Musi być coraz lepiej :)

Marela paracetamol to syf hehehe

Babydust no... :( ale to dzień wypłaty bo 10 więc maluchy z konkretnym zamiarem na przyszłość :D

Sataga a tak i spadek nie jest normalny???

Asiorek Ty tyle bez wód jesteś???? To bezpieczne???

Joanna już z 4 lata temu to było, bo mój się załapał na ten program ale nie w związku z tym że był wcześniej urodzony

KinaM czyżby teraz Ty????

reklama
Spadek jest normalny byleby za duzy nie byl. Max 10% ( u nas do tych 10 to juz mniej niz 100 gram brakuje)
Martwilam sie bo mloda strasznie duzo smolki wydalila chyba ze 4 wielkie kupy a malo jadla i przez to spadek u nas duzy i boje sie ze nas zostawia. Mloda dzisiaj zrobila sobie 5 godzinna przerwe w jedzeniu przez co ja nie spalam pol nocy ze zdenerwowania (a cycki domagaly sie oproznienia). Teraz znowu nie spie bo ciagle na mnie wisi i wezcie tu kobiecie dogodzcie :)
Sprobuje zasnac bo leb mnie boli koszmarnie z tego niewyspania. Juz 2 nocka zarwana

Renatka widzę pracowicie jak i u mnie a efektów w postaci porodu brak..:confused:

Cos juz spać nie moge, planuje dzien ;-)

Ale cudnie ciepło, cała noc okna mielismy pootwierane!

Ptaszki cwierkaja az miło.

Ja sie tez troche boje tego porodu i bardzo liczę na znieczulenie. Moj maz ponoć bedzie walczył, zeby było tym razem wszystko jak należy, jak najmniej stresu i bolu :sorry2:

Pamietacie jak pisałam, ze mojemu sie odwidziało narazie trzecie? Od kilku dniu taka go fala miłości zalewa, ze mie mowy żebyśmy tylko dwójkę mieli :-D ja tam zawsze mówiłam, ze bede miała trójkę i pewnie tak bedzie ;-);-)

Ostatnia edycja:
Ja już też nie śpie.
Doli, Myla współczuje przeżyć, bólu, ale macie wspaniałe pociechy, które już niedługo będziecie tulić.
Ja miałam jakieś koszmary w nocy, wczoraj słuchałam w tv o babce, której cesarkę bez znieczulenia zrobili :-[ , już nie mówiąc o tym, że po wczorajszym łażeniu miałam nadzieje na poród, a tu lipa i chyba tak zostanie, więc teraz to i ja chyba dołącze do rodzących w grudniu. Do 15 miałam urodzić, tak się nastawiłam, ale się nie zapowiada :-[

dzien dobry w ten piękny słoneczny dzień:) świeżo upieczone mamusie jak tam? macie już swoje robaczki przy sobie? mam nadzieje ze tak i właśnie wysysaja Was do cna:)

u mnie dalej cisza, tylko brzuch twardy jak nie wiem i paluszki jak serdelki:) normalnie wszystkie buty mam za male:/ dziś taki piękny dzień do rodzenia- która następna? mam nadzieje ze ja!

reklama
Do góry