reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja mam po około minus 3.5 i astygmatyzm i nikt nie widział wskazań z tego powodu, mało tego - rodziłam w okularach na nosie i tez to nikomu nie przeszkadzało.

reklama
Enter Trzymam kciuki!!!!

Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną:-D Ale... No właśnie... Czeka nas remont:wściekła/y: Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...

Enter Trzymam kciuki!!!!

Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną:-D Ale... No właśnie... Czeka nas remont:wściekła/y: Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...

Omg jak wspomnę remont naszego mieszkania, który robiliśmy 4 lata temu to aż mnie telepie :D Chociaż my robiliśmy remont gruntowny (mieszkanie z rynku wtórnego) więc było dużo rujnowania :D

Ale jestem zadowolona po wizycie.. zapłaciłam 250 zł ale mam taki piękny film :) Malutka cały czas patrzyła w naszą stronę, uśmiechała się, wkładała rączki do buzi, machała rączką. No cudo :tak: chyba codziennie będę to oglądać bo aż mi się mordka cieszy jak to widzę i nawet te rozstępy mnie nie interesują jak pomyśle o tym cudzie w brzuszku :) Na wątku wizytowym wstawiłam zdjęcia.
Pytałam o tą moją alergie no i usłyszałam, że jeśli będzie taki stan na prawdę nie do wytrzymania to mogę wziąść tabletke alertec, ale zdrowiej było by nie brać ;)

Boże łeb mnie boli z niewyspania, kręgosłup też - szyjny - nie wiem chyba od tego spania - niespania dzisiaj... Niech ten dzień się już skończy.. Ale wiem, że jak teraz się położę to nie ma szans żebym zasnęła. Mąż jeszcze nie wrócił z treningu, a jak wróci po 23 to pewnie mnie obudzi, a tego nie zniosę.
Jutro przychodzą psiapsióły wieczorem na pogaduchy i pasowałoby się jakoś wyspać i ogarnąć.. Zwłaszcza, że chciałam coś upiec (drugi raz w życiu)... Jak tak dalej pójdzie to chyba stolik w restauracji zamiast tego zarezerwuję, a cały dzień prześpię.

Ostatnia edycja:
Wszystko było fajnie ale wczoraj to już się zaczelo nie fajnie. Dziewcze daje mi strasznie w kość,wczoraj owinela mi się kolo jajnika w nocy i rano nie mogłam się wyprostowac przez jakiś czas... Wciąż się napina i wypina i mam wrazenie ze rośnie szybciej niż moja macica... Tez tak macie?

reklama
Do góry