reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Eh zobaczymy lilija.. Jak będę miała 3 cm to już się nie dam wyrzucić do domu, tymbardziej ze przez ta anemię bardzo źle się czuje
Akuku
amor ja nie mam zamiaru rodzic jeszcze 18 dni 
love ojj ladnie Ci się zaczyna. ale wiesz..każdy porod inny i teraz może być inaczej z bolami..ja z emilkiem miałam nieregularne i urodziłam, wiec może jedz sprawdzić ?
jak często masz skurcze i ile trwaja ? niech chociaż rozwarcie sprawdza..
love ojj ladnie Ci się zaczyna. ale wiesz..każdy porod inny i teraz może być inaczej z bolami..ja z emilkiem miałam nieregularne i urodziłam, wiec może jedz sprawdzić ?
jak często masz skurcze i ile trwaja ? niech chociaż rozwarcie sprawdza..
loveboiled
Chyba za krótkie jeszcze są, trwają jakieś 20 sekund a mam je dosyć często, średnio pewnie co 5 min chociaż nie mierze czasu.. Zdarza się że boli juz konkretnie i długo ale następny znowu krótki i słabszy..
Ale ogólnie źle się czuje jakoś
Ale ogólnie źle się czuje jakoś
loveboiled
Ale przy pierwszym porodzie miałam dosłownie jeden za drugim i nic z tego nie było :/
loveboiled
Za słabe te skurcze.. Dupa dupa dupa..
Dzisiaj na szczęście mam jak jechać gdyby coś się działo
Dzisiaj na szczęście mam jak jechać gdyby coś się działo
Oj biedo llove. Nameczysz sie....
Blerka - no Co Ty, zły nastrój?? To ja w tej bandzie jestem od narzekania...
Akuku - dobre postanowienie, 18 dni.. Ja sobie też tak zaplanwałam, że najlepiej jakbym urodzila 25 Sierpnia.. 17 Sierpnia A siostra przylatuje (i jeszcze sie dziecko nie urodziło a ona już bedzie mi pomagać.. nooo n a p e w n o!! Czołg mi jedzie w oku jak jej co kolwiek dam zrobic...)A zostaja do 27 wiec jakbym urodzila 25 to akurat z Jocha mialby kto zostac, ja poprosiłabym o 24h w szpitalu wrocilabym 26 a oni 27 do domu... Igitara gra. Tylko czy moj synek zaaprobuje moj plan?
Bunia - pewnie taka Twoja uroda. Ja dużo gożej miałam w 20 tygodniu niż teraz. Też mi twardnieje ale się już pzyzwyczaiłąm i nawet nie zwracam uwagi.
Cinaamona - i jak walka z ospą? Z każdym dniem będzie coraz lepiej. Masz coś do smarowania?
Borysiątko gratuluje silnej baby!!!
Blerka - no Co Ty, zły nastrój?? To ja w tej bandzie jestem od narzekania...
Akuku - dobre postanowienie, 18 dni.. Ja sobie też tak zaplanwałam, że najlepiej jakbym urodzila 25 Sierpnia.. 17 Sierpnia A siostra przylatuje (i jeszcze sie dziecko nie urodziło a ona już bedzie mi pomagać.. nooo n a p e w n o!! Czołg mi jedzie w oku jak jej co kolwiek dam zrobic...)A zostaja do 27 wiec jakbym urodzila 25 to akurat z Jocha mialby kto zostac, ja poprosiłabym o 24h w szpitalu wrocilabym 26 a oni 27 do domu... Igitara gra. Tylko czy moj synek zaaprobuje moj plan?
Bunia - pewnie taka Twoja uroda. Ja dużo gożej miałam w 20 tygodniu niż teraz. Też mi twardnieje ale się już pzyzwyczaiłąm i nawet nie zwracam uwagi.
Cinaamona - i jak walka z ospą? Z każdym dniem będzie coraz lepiej. Masz coś do smarowania?
Borysiątko gratuluje silnej baby!!!
reklama
lucalew
Love Akuku dobrze prawi (polać jej!), ciąża ciąży nierówna i każda inna, objawy i skurcze mogą się różnić kompletnie, warto to sprawdzić i kontrolować, bo tym razem może być zupełnie inaczej!
Mnie kazali liczyć co ile mam te skurcze ale one tak jak u Loveboiled raz są co chwile i np trzymają chwilę a potem są ale puszczają a potem są dłuższą chwilę więc już sama nie wiem. Nie liczę na razie.