reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
No to ja zaczęłam ciążę 164 cm (i tu raczej nie urosnę) i waga startowa 56 kg aktualną podam we wtorek bo mam wizytę. W pierwszej ciąży dobiłam do 67 ale przyznam wam że większość to była woda która zeszła po 4 dniach. Byłam strasznie spuchnięta, jak muminek :( spodziewam się że może być powtórka tym bardziej że końcówka ciąży to dość ciepłe miesiące...

Koniec 9tego. ... ;)

Wy to calujecie muszle. .. ja nie! Wszystko co zezre zostaje. Jest mi potwornie niedobrze po wszystkim oprócz owoców. Oj będzie ci zrzucać za rok...

Paulina wymiotowałam ale to raczej z obżarstwa :-) ale za to apetytu dostałam wiec to tez raczej jakiś objaw i tego sie trzymam [emoji1]

pkowalska hehe ja tez raczej z przejedzenia ;-). Wczoraj zaczelam 10 tydzien (wedlug usg) objawy takie jak silne mdlosci i wymioty z tym zwiazane zniknely... za to ogromny apetyt, ktorego jeszcze nie znalam pojawil sie. :-)

Happy cieszę sie to tak jak u mnie [emoji8]ogromny apetyt to mało powiedziane jadłam i jadłam i to wszystko słodkie kwaśne owoce mięsa i to jedno po drugim szok :-)

reklama
Do góry