reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

To szybciutko! Ja sie wlasnie obawiam jak to bedzie po... Ale coz, oby Zuzulinka zdrowa wyszla! :) zawsze mam jeszcze rece, nogi, usta, cycuchy raczej odpadna... Haha [emoji12]

Ps. U nas tez Zuzia bedzie jako pierwsza! [emoji7]

reklama
Ja po ciąży jakoś po 3 miesiącach . A bolalo mnie aż do 9 po porodzie :/ teraz nawet nie myślę kiedy zacznę jak urodze. ;D

U nas po cc wszystko wróciło do normy miesiąc po porodzie.. i w tym wypadku cc ma swoje plusy bo nic nie boli, nie ma blizn, nic nie ciągnie itd..;-)
,
A ja dostałam wieczorne zajęcie.. mój syn na jutro miał z rodzicami przygotować pracę plastyczną na konkurs z okazji święta pluszowego misia.. nieco nam to czasu zajęło ale mama starała się stanąć na wysokości zadania ;-)
Oto co nam wyszło:
12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg

Załączniki

• 12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg
    12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 62
Fanti! Misia tez sami robiliscie???

Volka- jak dobrze pamietam masz biala 3drzwiowa szafe z ikei- dobrze wypatrzylam? Zastanawiam sie czy jest ona pojemna...

Fanti sliczny! U nas tez,zakaz tylko 6 tygodni po porodzie do wizyty a potem hulaj dusza. Az sie boje jak to bedzie jesli bede rodzic naturalnie :p

reklama
Śliczny misiu :)

Ja czekam na tego mojego jak wróci zobaczymy jak to będzie ;)

Mam znajomego który jest rehabilitantem a zaczynają się mój problemy z plecami mianowicie miałam za młodu problemy z kregami (przez rozciąganie i parę rwzy na zawodach kopneli mnie w plecy ) wyleczylam było spoko a teraz jak mam większy brzuch i np. Kucam i chce wstać to jak jakby ktoś mi na dole po lewej stronie blokadę założył i nie moge wstać a przy tym mam takie zrywy i dretwienie :( dzisiaj jak mnie chycilo to aż się poplakalam bo nie mogłam się podnieść

Nie wiem czy w ciazy nie zaszkodzi mi iść do niego może ma jakieś ćwiczenia żeby mi to przeszło...

Do góry