reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Madziolina to też całkiem niedawno... W sumie dosyć szybko się wam udało :)

Fazerkamm nie jestem taka wysoka niestety :) jakies 169cm mam :)

Julka też myśle, że serduszko będzie :)

Kamcia dobre haha :D to teraz zastanow się czy lubisz tesciowa czy nie, bo z karpia już się nie uratuje ;)
To w sam raz jestes :) kiedys marzylo mi sie tak 165 ;) teraz juz jestem przyzwyczajona do mojego 157w kapeluszu :)
AniaFania na razie tylko jakiś balsam, ale bio-oil też używałam na zmianę z taką oliwką rossmanową. No i jeszcze pilingi kilka razy w tygodniu pod prysznicem. Zgadzam się, że rozstępy to 90% genetyka, ale wolę sobie potem nie pluć w brodę, że to zaniedbałam, więc zaraz się w to wszystko wyposażę. Po pierwszym dziecku nie doszło mi nic poważnego a miałąm trochę z okresu nastolatkowego...
A z kuzynką strasznie ciężka sprawa. Będziemy się z nimi widzieć w święta najprawdopodobniej i wtedy mieliśmy zamiar powiedzieć o naszej ciąży, ale chyba się wstrzymamy do tej jej operacji. Oby się udało z drugim dzieciaczkiem. My powiemy tylko rodzicom i rodzeństwu..

Dziewczyny, jak ja bym chciała mieć 169cm wzrostu. Ledwo do 160 dobijam. Mój największy kompleks chyba...

A moja wizyta dopiero 21, to już będzie skończone 9 tygodni. Oby dotrwać &&& Ja cały czas się stresuję, że po cc to może być ciąża pozamaciczna albo zagnieżdżona w bliźnie :( :(

Beznadziejnie odpisuje się z apki.. i suwaczków też nie wiedzę.. Chyba muszę przerzucić się na komputer...Wrrr
E tam kompleks... nie wiesz ze male to piękne :)
A co do smarowania to ja tylko wazelina sie smarowalam i tez nic nie wyskoczylo :)
Ja tam nic nie czułam, ale nos nosowi nie równy :-D
Ale mialas robione czy robisz Ty? Bo jak to pierwsze to faktycznie nic nie czuc ale jak robisz Ty to ewidentnie hybryda ma zapach :) bez ciazy nawet czulam.

Tyle się spisałam a tu bła jakiś wyskoczył...wrrrr
Camel najgorsze czekanie ...widzę że jesteś już trochę zdołowana .... tulę mocno !
Dziewczyny współczuję wcześniejszych strat..nawet sobie nie potrafię wyobrazić....
Justa gratulacje serducha :D
Julita no boli brzuch ...no raczej podbrzusze....czasem mam wrażenie że nagle chlapnie ze mnie z całej siły....dziś właśnie się tak czuję ;/ do tego widzę zakichane upławy brązowe ......
Mendoza jejuuu straszne co kuzynka musi przeżywać ...i nie tylko ty knypek hehhe ...ja 160cm wzrostu..... :p
Karolina straszne co piszesz ......oj nie wiem co ci napisać...przeszlaś swoje...
Julka pewno nie czytaj nie nakręcaj się netem....ja tam odwrotnie mam -wolę wiedzieć mimo najgorszej opcji....
Fazerka 160cm :p olbrzym nie ma co ....:-D

Aob ty z synkiem w tym samym szpitalu? W sumie spoko że możesz go zobaczyć :D chłopak trzyma fason przy tacie -dużo zdrowia dla niego !

Kamcia dobre haha :D to teraz zastanow się czy lubisz tesciowa czy nie, bo z karpia już się nie uratuje ;)

Masz rację, oszczędzę ją ;p

Karolanka ty to byś spokojnie mogła być modelką :)

Ja z mężem jesteśmy niziołkami ;p Ja mam 164 a Tomek 176

Mnie strasznie korci, żeby każdemu jak najszybciej pochwalić się dobrą nowiną, ale muszę pohamować swoje zapędy bo w razie "w" strasznie przykro wyjaśnia się, że jednak tego dziecka nie będzie.
Trudno będzie zwłaszcza, że ciągle ktoś mnie pyta czy w końcu nam się udało. Jak na razie to pierwszy dowiedział się mąż ;p

U mnie sytuacja rozwiązana :( zalalam się krwią..

Venice tak synek w tym samym szpitalu, więc go widziałam... Teraz się z nim położe ja..

A z Wami sie pożegnam..
Życzę Wam wszystkim pozytywnego rozwiązania, ciąż bez dolegliwości i zdrowych bobasow :*

reklama
U mnie sytuacja rozwiązana :( zalalam się krwią..

Venice tak synek w tym samym szpitalu, więc go widziałam... Teraz się z nim położe ja..

A z Wami sie pożegnam..
Życzę Wam wszystkim pozytywnego rozwiązania, ciąż bez dolegliwości i zdrowych bobasow :*

Aob jest mi tak strasznie przykro:-(. Płaczę razem z Tobą i tulę Cię mocno. Zdrowia dla Ciebie i dla synka.

Do góry