reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aluniawdz mam te same bóle co ty. Dzisiaj myślałam ze jelita Przekręca Sie razem ze mną ;)

Sweetka gratuluje córci, to leżymy obie ze skracający szyjka :( a od kiedy masz szew? Mi mieli założyć ale swtwierdzili ze nie jest tak źle a tez mam 3,4 a rozwarcie na 1cm ale zewn.

reklama
Kitki mam ten sam problem...ogólnie moge żyć na 2szklankch płynu dziennie....zmuszam sie czasem zeby pic wiecej...tez miałam na początku ciąży bakterie ecoli ...lekarz odrazu sie domyślił ze mało pije..przez to wlasnie bakterie sie namnażają i występują infekcje..kurcze musze wiecej pic ..teraz tez sie stresuje :(

amko o rany ale super wypad! marzę o takim :)
bluelovi, martita to pomyślcie że Damian stwierdził że chłopca to zjemy bo on chce siostrzyczkę :eek: Ale myślę że on tylko gadał co wymyślił bo nie jest świadomy a dziecko bezpłciowo raczej traktuje bo mówi na nie "lala" lub "bejbi" :happy:
sweetka, ania moja szyjka też ma 3,4cm ale może nie jest miękka bo lekarz twierdził że jest w porządku...

Czy już tylko ja nie czuje jeszcze ruchów dzieciaczka-zaczynam się martwić aczkolwiek ostatnio gin mi powiedział żebym się nie przejmowała bo mam tak ułożone łożysko że nie prędko go poczuje-hmm i tak się już martwie.
Kitki-jakaś masakra to co wypisujesz- że to nie wyrostek
Ja też mam jakieś zapalenie dróg moczowych bo wyszło na poprzednich badaniach i teraz też odebrałam wyniki moczu i dalej się nie poprawia
Ruchów może nie czuje ale robi mi się jakoś ciężko, brzuch mnie pobolewa jakieś mam uciski ale pewnie to normalne- no i mam mega zaparcia.
W piątek idę na usg i zobaczę co tam u mojego synka i biorę już L4 i zaczynam odgruzowywanie mieszkania i przygotowania do remontu

Wczoraj na ip gin mi powiedzial ze mam lozysko zadlaniajace ujscie czyli przodujace. Oprocz nastraszenia czym to grozi powiedzial ze pewnie dlatego nie czuje ruchow

reklama
Do góry