reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

a mi napiszcie jak się robi wszystko co zjadamy:-) margarynę, jogurty, wędlinę, słodycze itd. wtedy może wogóle przestanę jeść!!!! i w końcu schudnę:-D :-D

reklama
sylwia: ja tez czesto jem przy komputerze :zawstydzona/y: ;-) a wynika to z faktu ze wykorzystuje moment gdy baretk spi i chce jednoczesnie zjesc snaidanko i poczytac co tam u was slychac :cool2: wuec to chyba bedzie mi wybaczone :-p ;-)

Sylwia- może napisz co jesz zamiast margaryny...:baffled:
Mnie już dawno przestała smakować, ale masła G. nie wolno ze względu na wątrobę.:no:

No i od dziś mam bioparox (byłam u laryngologa).....Zobaczymy czy poskutkuje, bo to mogą być różne rzeczy- od zapalenia zatok, do zapalenia stawu itp......:baffled: :sick:

nie wiem co sie dzieje dzis w nocy Lena miala prawie 40 stopni goraczki (to juz druga noc tylko w pierwszej bylo 38,3) i nie ma zadnych innych objawow
lekarz wczoraj powiedzial ze jakis wirus moze trzydniowka
a w nocy bylo prawie 40 stopni
tzreslam sie ze strachu

oj biedna lenka :-( to pewnie ta paskudna 3-dniowka skoro nie ma innych objawow... i wlasnie to jest najgorsze bo ta goraczka wykancza najbardziej (i dziecko i rodzicow)
zdrowiej szybciutko malutka!!

co do magaryny czy masła to ja tez nie jem odzwyczaiłam sie jak pracowalam przeszlam na diete nie jem chleba a te chrupkie pieczywo nie smakowalo mi z masłem i takim sposobem nawet nie mam do czego je zjesc

LENCIU zdrowiej mamusi szybciutko zeby sie juz nie martwiła

ja tez jakos sie odzwyczaiłam i od bardzo dawna nie jem ani masła ani margaryny ..................nawet nie wiem kiedy i z jakiego powodu przestałam jej uzywac .........chyba ot tak poprostu :):)

reklama
My też margarynowi, a do tego dużo słodzący :confused: Chyba dwa największe grzechy jedzeniowe mamy na sumieniu :confused:

Sylwia, miałam dzwonic, ale nie dogadałyśmy się i jakos nie miałam śmiałości :-p Ja taaaaka nieśmiała :happy:

Kasiulla, wiem co przeżywasz. Karola przy trzydniówce właśnie miała taką wysoką gorączkę. Nie martw się. Dawaj jej dużo pić i jak tylko temperatura zaczyna wzrastać, dawaj czopka.
Z Karolą w czasie trzydniówki był tak cyrk, że nie chciała dac sobie zmierzyć temperatury. Teściowa kupiła taki termometr na czoło... :-)

Do góry