idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
witaj Attata. Jak sie czujesz? Apetyt sie polepszył?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
:-)
a nie ma napisane kiedy i w jakie godziny przyjmuje
bede musiała dzwonić cochwile aż sie uda
. Żeby się dodzwonić to trzeba wisieć na słuchawce cały dzień.
chociaż z drugiej strony trudno oddzielic domek od pracy w takiej sytuacji a poza tym powiem Ci że nim sie obejrzysz to juz będzie czerwiec :-) :-)
Cieszę sie z tego co doczytuje o Twojej babci i mam nadzieję że tak kroczek po kroczku będzie nie tylko dobrze ale i super
Co do ogródeczka to widze że cosik mi się troszkę zgadało to życzę miłego gospodarowania jak tylko wróci słonko bo dzisiaj coś sie pochowało. Poza tym tak sie dziś przyglądałam i wypatrzyłam że na naszych suwaczkach to samo
suwaczek inni ale cyferki te same:-) Miłego dnia

.

Ataata Dodzwoniłaś się do tego lekarza?
a nawet niewiem kiedy i jak przyjmuje, zero informacji na necie
bede chyb dzwonic co chwila, codziennie, aż sie w końcu uda trafić:sick:
No więc odbiera owa położna i pytam znów czy można tel sie umówić, na co następna Małpa mówi "NIE!!! tylko osobiście!!!" więc mówie ok i pytam: "czy mimo iż jestem zameldowana w Krakowie, ale ubezpieczenie mam, to czy moge sie przyjść zarejstrować u nich do gina bo tu teraz mieszkam" na co Małpa z wielą łaską i wogóle fochem odpowiedziała "nooo możeee paniii"!!!
Łaske robią, że Cie przyjmą choć Ci sie to należy!!! Ufff mi ciśnienie zrobiły głupie babska wredne!!!
albo nie ide