No już nawet pospać nie można bo zaraz tak naskrobiecie że wystarczycie za poranną praskę

Dopiero mi sie z łózia wstało bo dziś i jutro mam wolne ale za to pracuję sobota niedziela i poniedziałek ale nic przeżyje
Widzę same historyjki takie romantyczne

a poza tym widze ze internet łączy ludzi my z mężusiem też z internetu

tylko to nie było tak że się szukaliśmy bo ja gadałam sobie na czacie z kumpelką właśńie nam padło gg a ja byłam w podłym humorze bo mnie taki jeden wystawił żaliłam się aż tu się ktos przyplątała ja go nieźle objechałam a on i tak zostawił mi swojego maila i następnego dnia to mi sie jakos tak głupio zrobiło bo zawsze byłam przeciwna odpowiedzialności zbiorowej i napisałam do niego z przeprosinkami a potem to juz nie mogliśmy przestać gadać ze sobą w końcu po 6 tygodniach stwierdziliśmy że trzeba by sie spotkac bo robi sie za poważnie między nami i trzeba zdecydować wóz albo przewóz. No i sie spotkaliśmy a potem były pytania i wątpliwości czy damy radę no bo jednak 550 km a potem to przez rok spędzaliśmy ze sobą tydzień w miesiącu i było nam coraz trudniej się rozstać a potem zaręczynki i ślub i tak jesteśmy ze sobą chociaż nam wszyscy powtarzali że to nie ma szans się udac że to za daleko że za mało się znamy i takie tam i tak jest nasza historyjka
telma78 witamy na naszym wąteczku i obyś nie zagrzała tu za długo miejsca

im nas więcej tym raźniej ale fajnie jest jak któraś zafasolkuje i nas może tylko odwiedzać ot z sentymentu jak
Ataata
Ataata może trzeba by Ci jakiś kalendarzyk kupic bo do końca ciązy to Ty nam się całkiem pogubisz

no i nawet się nie waż całkiem zmywać z tego wąteczku ktoś nas musi utwierdzac w tym że się fasolki pojawiają

miłego dnia :-)
wagnies isikora mróweczki pracowite już rączki urabiają a ja sie jeszcze wyleguje miłego dnia dla Was
NieSamowita jak tam Twoje zdrówko bo widze że humorek pierwsza klasa:-) :-)
kethrin gdzie się pochowałaś nowa staraczko ?? Tobie tez dużo słonka:-)
mufka jak tam postępy w nauce??? Napewno już wszyściutko zakute na blaszkę:-) Pamiętaj tylko że trzeba robic przerwy bo nazbyt zmęczona główka i tak nie bardzo przyswaja jakiekolwiek wiadomości
asialc jak tam Two ogródeczek już wiesz jakie kwiatki posadzisz w tym wolnym miejscu bo o ile pamiętam przyzwolenie teściów masz :-) Miłego dnia i pozdrowionka dla córci bo sie oczytałam że to taki super kochany szkrabek i fajnie jest
Kindzia no i co z tymi kreseczkami ???

bo mnie ciekawość zżera a póki co milusiego dnia
gosia_pl Tobie też miłego dnia i wszystkiego co sobie na dziś wymyślisz bo ja mam dziś dzień dobrych życzeń

może to dlatego że miałam fajne sny albo ot tak żeby wszystkim było dobrze
Tak całkiem poza wszystkim to mam mętlik w główce

czekam na telefonb w sprawie tej innej pracki i już sama nie wiem lepiej żeby zadryndał czy nie mój mąż mówi że nawet jak po miesiącu miałabym wrócic do szukania pracy to i tyak dobrze by mi zrobiła taka praca w której mogłabym się sprawdzić pewnie ma rację ale mnie strachy oblatuja

ze względu na staranka o fasolkę

no i pozostaje kwestia tego że jak sie do sierpnia nie uda to trzeba zbadać tę drożność a kurcze z tego co wiem to NFZ tego nie refunduje a troszkę to kosztuje. Wiem że martwię się na zapas ale ja już mam takie rozbudowane poczucie odpowiedzialności
Buziaki dla wszystkich