reklama
z tym żółtkiem to u nas dziwnie
,
bo juz kiedyś dałam mu surowe w zupce ,zagotowałam je i było ok
ale po ostatnim od razu jak zjadł to zrobił rzadką kupe-
za 2 dni podam mu chyba gotowane ale czy takie ma tyle samo witamin co surowe??????
myślałam że żle robie jak mu podaje surowe ale niektóre z was też tak robią więc nie wiem o co chodzi

bo juz kiedyś dałam mu surowe w zupce ,zagotowałam je i było ok
ale po ostatnim od razu jak zjadł to zrobił rzadką kupe-

myślałam że żle robie jak mu podaje surowe ale niektóre z was też tak robią więc nie wiem o co chodzi

Mammomisia, spróbuj zaserwować Domisiowi obiadki Gerbera
, są duuuuuuuużo smaczniejsze niż Hipp i Bobovita:-) ;-)
Madziq nic nie trzeba robić żeby dostać "gratisy" z Hippa, jeżeli wypełniałaś ankietę w szpitalu po porodzie, to powinni Ci byli przysłać przesyłkę reklamową i to nie tylko z Hippa ale też z Nutricii i Nestle
;-) :-) Ja dostałam 3 przesyłki

Madziq nic nie trzeba robić żeby dostać "gratisy" z Hippa, jeżeli wypełniałaś ankietę w szpitalu po porodzie, to powinni Ci byli przysłać przesyłkę reklamową i to nie tylko z Hippa ale też z Nutricii i Nestle

ankiete??? nie pamiętam żebym coś takiego wypełniała.Nie dostałam żadnej też przesyłki z reklamówkami. U nas wogóle była bieda , normalnie jest 5-6 porodów a jak ja rodziłam to było 25
w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.

A moja Oliwka dostala wczoraj do raczki ogorka kiszonego
Na poczatku nei wiedziala co ma z nim zrobic ale jak przylozylam JEj go do ust to juz wiedziala, wyssala z niego caly sok, a atk sie krzywila przy tym ze
Na koniec zostal suchy wyssany ogorek, a wlasciwie skorka z ogorka

Margolis
Wrześniowe mamy'06
A mój Igor boi się jedzenia innego niż papka. Kupiłam im takie bezglutenowe herbatniki dla dzieci i Natasza aż się trzęśła i wpychała do buzi- nawet trochę zjadłą a Igor jak tylko utek dotknęło ciastko to aż się wzdrygnął. TO samo jak jem kanapki to Natasza aż mi wyrywa z ręki i chce wpakować sobie do buzi a Igor się ich boi.... Za to jak dostanie łyżeczkę do ręki to dokładnie wie, że ją siepakuje do buzi....
A co do dyni to moja Natasza ją uwielbia - obiadki z dynią, desery z dynią, sok z dynią.... nie wiem jak ona może to tak lubić ale uwielbia.
A co do dyni to moja Natasza ją uwielbia - obiadki z dynią, desery z dynią, sok z dynią.... nie wiem jak ona może to tak lubić ale uwielbia.
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Madziag ja dostałam dwa pudełka w szpitalu jedno Dzidziuś a drugie skarb malucha. Wypełniałam też ankiete i po kilku miesiącach dostałam pudełko z Hippa z próbkami a później z Bobovity. Od urodzenia dostaję też gazetę miesięcznik Maluszek którą przysyłają mi do domu. Na szkole rodzenia dostałam reklamówkę z próbkami i na szczepieniu gdy Dominiś skończył 5 msc od pani doktor też dostaliśmy reklamówkę ulotek i próbek. A więc trochę się tego uzbierało. Jedno całe pudełeczko mam próbek mleka modyfikowanego a ponieważ mój Dominik pije tylko mamusiowe więc go nie wypróbowałam a te słoiczki i deserki chciałam spróbować czy mu spasuję. O zupce nie było mowy a deserki bardzo mu smakowałay. Może to jest związane, że mieszkam na wsi i tu mało dziewczyn rodziło w tym czasie.
dzikidzik
mamula MAJULI
Margolis co to za herbatniki? jakiej firmy?....Kupiłam im takie bezglutenowe herbatniki dla dzieci ...
reklama
Madziaq ło matkoankiete??? nie pamiętam żebym coś takiego wypełniała.Nie dostałam żadnej też przesyłki z reklamówkami. U nas wogóle była bieda , normalnie jest 5-6 porodów a jak ja rodziłam to było 25![]()
![]()
w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.