reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: obliczenia obliczeniami a natura swoje robi :D

oleczka: to duży bąbelek :) Magnez i nospa to standard przy tego typu sytuacjach, więc powinno pomóc. A ja to raczej bardziej będę kończyć z CLO niż zaczynać, bo już kolejny cykl na nim jadę, pęcherzyki ładne a ciąży brak, więc albo statystyka albo coś nie halo. Dlatego chcę od następnego cyklu zmienić leki.

Dobranoc laski!
Ciekawe co mi się dzisiaj przyśni...:D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry i ja [emoji4]

Mnie strasznie katar meczy , chyba będę musiała wybrac się do alergologa [emoji58]

Dzień dobry i ja [emoji4]

Mnie strasznie katar meczy , chyba będę musiała wybrac się do alergologa [emoji58]
biedna .... mój stary tez cierpi ... kupił teraz ten nowy wynalazek co to już się w buzi rozpuszcza ale ***** nie działa najlepszy jest amertil bio ...

a ja pojadlam .... śniadanie dopiero ... jajeczniczka z szyneczka ze szczypiorkiem ...

młody dziś o niebo lepiej wczoraj już przestał gorączkowac a dziś to już w ogóle rewelacja bo nawet gardło go nie boli .... także antybiotyk działa super ...

haa m mi dziś dostarczy wiadroo czereśni :) będzie wyrzerka

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A wogole tak na marginesie to pusto tu się zrobiło ..
Proszę się meldowac ....

Kruczyca,Julia,Tynka,Paraplu,Karola,Oleczka,Nati,Jugo ,Nessi,Tęczowa,Lusia ???????????????

Ciężarowce chyba nie odmowicie ?!

Czytam ciagle i jestem na bieżąco ale nic się u mnie ciekawego nie dzieje :D

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Chyba jedziemy na grilla ale nie wiem bo chłodno. A czuć chyba nic nie czuje nie wiem w sumie. We wtorek lekarz. Szybko antybiotyk zadzialal na młodego i dobrze :)

7u223e3k88z714o0.png
u nas pogoda jakas nijaka .... zresztą my uwiazani w domu :) no szybko zadziałał ale dostaje co 8h i duża dawkę bo aż 10ml czyli 2 łyżki stołowe .... dobrze w sumie bo by się męczył ....
a ja to tez nic nie czuje .... dupsko rośnie bo wpierdzielam jak " śmietnik " no wchodzi wszystko :) i codziennie obiecuje sobie ze kończę z tym !

Do góry