madziek
listopadówka 2009 :)
matko!Właśnie mnie oświeciło, że teściowa dzisiaj urodziny ma i wypadałoby jakiś prezent ogarnąć [emoji33] Macie jakiś pomysł może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko!Właśnie mnie oświeciło, że teściowa dzisiaj urodziny ma i wypadałoby jakiś prezent ogarnąć [emoji33] Macie jakiś pomysł może?
Właśnie mnie oświeciło, że teściowa dzisiaj urodziny ma i wypadałoby jakiś prezent ogarnąć [emoji33] Macie jakiś pomysł może?
jakis voucher na masaz to fajny pomysl, ale generalnie zalezy co lubi. albo jakis kosmetyk (nie musza byc perfumy za milion baksówWłaśnie mnie oświeciło, że teściowa dzisiaj urodziny ma i wypadałoby jakiś prezent ogarnąć [emoji33] Macie jakiś pomysł może?
I jak Lavender89 pomógł Ci Imbifem? U mnie bez zmian to znaczy i wymioty i mdłościDziewczyny dobranoc! Jutro zaczynam testować ten imbifem na mdłości ;-)
Tak mi przykroDziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodniaczekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie
trzymam kciuki za was i za wasze maluszki
Truskawka tak mi przykroDziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodniaczekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie
Bardzo mi przykro :-(Dziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodniaczekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie