wszystkozajete
Moderatorka
Ja mam 4 chihuahua :-)))
Haha - to jakby je do kupy złożyć i tak będą mniejsze niż mój jeden
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 4 chihuahua :-)))
BuhahahahahaHaha - to jakby je do kupy złożyć i tak będą mniejsze niż mój jeden [emoji14] Niezła ekipa![]()
Ufff po wizyciewszystko ok, za chwilkę wrzucę fotkę i opis z wątku z wynikami
ja zdrowa z badań, bąbel 3.99cm tak skakał i wywijał że ciężko było fotkę zrobić
jak usłyszałam serduszko to łezka w oku sie zakręciła
za 2tyg prenatalne
![]()
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Te plemienia miałaś jakies duże, ze zatrzymali Cie w szpitalu? Ja plamilam ok 2 tyg i żaden lekarz nie skierował mnie do szpitala. Ustalili u Ciebie jakas przyczynę, albo stosują jakies leczenie w związku z tymi plamieniami??? Przeważnie dają duphaston i każą oszczędzać sieDziewczyny te plamienia to faktycznie jakaś zmora. Co druga tu leży z plamieniem . I co gorsze są to młode dziewczyny po poronieniach. Biedne zestresowane aby sytuacja się nie powtórzyła z poprzednich ciąż. Już chce do domu tyle tu dziwnych przypadków niedonoszonych ciąż. Aż strach się bać.