reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ale jak napalisz to jak cieplutko wtedy :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis już siedze przy piecyku z kawusia hehe [emoji5] jakby malej nie bylo to bym to dupczyla , ale w nocy jest bardzo zimnoo , ja tam się do P przytule a mała sama biedna spi , wiec dzisiaj będzie miała cieplutko [emoji4]

Dostane @ bo przy normalnych okresach jakie mialam kiedyś to właśnie mialam taki wilczy apetyt przed @ a dzisiaj ja ciągle coś zuje [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

aktualizacja , sprawdzić czy wszystko ok :-) :)
i mamy pierwszą dziewczynkę :rofl2::rofl:
rrarauyyartyrtaytaua.jpg
faaakl;xkxxc.jpg

Załączniki

• rrarauyyartyrtaytaua.jpg
    rrarauyyartyrtaytaua.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 277
  • faaakl;xkxxc.jpg
    faaakl;xkxxc.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 297
Ja sie obżeram chrupkami bekonowymi. Nigdy nie lubiałam, ale taka ochota mnie naszła :p i oczywiście @ dziś znów dała o sobie znać, najpierw brązy, teraz czerwienie. A mi sie bzykać chce [emoji23]
A wczoraj było czysto ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis a ja też mam jakieś szynkowe i nie wiem czy sobie nie otworze [emoji33] ssie mnie głód ale tylko na jakieś swinstwa mam nadzieję , że jutro tak nie będzie [emoji23]
Noo to jest najgorzej też tak mam , ledwo czysto a mi sie chce pobzykamy się a potem znów mnoe zalewa [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

Ale my sie właśnie wczoraj nie bzyknelismy. Tak trochę samo z siebie dziś poszło, najpierw było na brązowo, a pózniej uderzyłam sie mocno w bok i chluplo [emoji55] hyh. Mam nadzieje, ze jutro bedzie mozna sie bzykać, bo zwariuje [emoji12]

Artemida no to niech @ szybko przychodzi jak ma u mnie miała być niby dziś [emoji53]
Więc może razem zaczniemy cykl [emoji6]

Agnesis no to niech franca szybjo ucieka co sie po bzykac będziesz mogła haha [emoji23] mi to sie jak @ jest też chce , potem w płodne a tak to nieee ... Chociaż ostatnie 4 dni to dziennie rano jest seksior coś nam się chce [emoji38]

A ja sie wykąpałam i tak po kąpieli brzuch mnie napierdzielal , ze musialam nospe sobie wziasc i o dziwo przeszło [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry