reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Kasiad: Milenka już tylko butelkowa :zawstydzona/y:
Kontrowersyjna sprawa z tym glutenem, dlatego poczekam na zalecenie pediatry żeby podać, na razie i tak mam całą szufladę słoiczków z nowościami które sobie czekają na swoją kolej :happy2:

Ja dzisiaj eksperymentalnie dałam małej misiowy ogródek na mleku modyfikowanym, wyszło cos takiego jak kaszka ryżowa tylko o smaku ziemniaka z dynią, małej smakowało.

Tak,tak Miśka,tak było.A swoją drogą ,to ciągle coś zmieniają.Ciekawe,co wymyślą,jak nasze dzieciątka podrosną/:-):tak::angry::tak:

Kontrowersyjna sprawa z tym glutenem, dlatego poczekam na zalecenie pediatry żeby podać, na razie i tak mam całą szufladę słoiczków z nowościami które sobie czekają na swoją kolej :happy2:
Joasiek jeżeli twój pediatra jest na bieżąco, to rzeczywiście warto się poradzić, ale ja trafiłam na taką, która jest 100 lat za murzynami:tak:Na szczęscie w przychodni są jeszcze dwie inne.

Rzeczywiscie nie kazdy pediatra ma w ogóle pojęcie ze jest nowy schemat zywienia niemowląt, sama z taką się spotkałam.

W "Mam dziecko" i "Twoje dziecko"...

O właśnie przypomniało mi się o co miałam zapytać;-) Ponieważ obecnie nie ma mnie w Polsce i nie wiem co tam za bardzo w trawie piszczy jeżeli chodzi o tematy Malusińskich, to chciałam sobie zaprenumerować jakieś gazetki. Jakie poleciłybyście? Takie które są naprawdę warte i godne uwagi. Bo nie chciałabym gazety, która by tylko skupiała uwagę na reklamach najnowszych produktów:-p

reklama
Ja nie mogę nic konkretnego polecić, bo kupuję je sporadycznie i całkiem przypadkowo jeśli chodzi o tytuł, bardziej dla dodatków, które mnie akurat interesują.
Zresztą uważam, że największą kopalnią wiedzy na ten jak i na inne tematy jest Internet :-)

Do góry