reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

No jakas taka do 1 mycia czy cos. Nie wiem dokładnie. Widzialam 1 reklame[emoji3] ja mam odrosty zwykle ale mam dosc wlosy takie ze nie widac az tak.teraz bede farbowac przed swietami samymi. Nie lubię farbowac wlosow bo je mecze wiec farbuje z 2-3 razy w roku zwykle tylko

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

reklama
A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Ale co ten spray robi? Farbuje? Pierwsze słyszę o takim cudzie

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Już sobie wyobrażam jak to może wyglądać. Na moim blondzie to nie zda rezultatu. Na ciemnych kolorach może i fajna sprawa. Ja byłam z tydzień temu u fryzjera bo patrzeć nie mogłam na odrost a w sierpniu farbowalam. Zaledwie 2 m-ce minęły i masakra.

No mój mały musia dziś gdzieś zawędrować bo go nawet w podbrzuszu nie czuje...wczoraj był tak ułożony ze po lewej i prawej stronie pępka go wyczuwałam jak tatuś do niego gada czy paluszkami puka to wtedy daje dosyć mocne kopniaki a tak to jedynie czuje ze sie wierci i czasem mam wrażenie ze mnie za coś łapie w środku...tylko dziwne ze dzisiejszy wieczór sobie odpuścił...może tatusia posłuchał i poczeka aż wróci z pracy bo mój mówił małemu żeby teraz nie kopał żeby na niego poczekał jak wróci z pracy...
Słodkie! [emoji4] a z drugiej strony może mi się to pukanie nie podoba i dlatego kopie? [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Już sobie wyobrażam jak to może wyglądać. Na moim blondzie to nie zda rezultatu. Na ciemnych kolorach może i fajna sprawa. Ja byłam z tydzień temu u fryzjera bo patrzeć nie mogłam na odrost a w sierpniu farbowalam. Zaledwie 2 m-ce minęły i masakra.

No niestety, włosy za szybko rosną [emoji20]
Chociaż np na nogach teraz mi wolniej [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Mi włosy bardzo wolno rosną, i rosną tylko do pewnego momentu i koniec, a farby mi się zawsze wyplukuja. Taki mój urok. Ale dzięki temu odrosty wyglądają bardziej naturalnie i nie ma problemu nawet jak się farbuje co pół roku. Chociaż wolę siebie w bardziej wyraźnym kolorze! [emoji5]

No jakas taka do 1 mycia czy cos. Nie wiem dokładnie. Widzialam 1 reklame[emoji3] ja mam odrosty zwykle ale mam dosc wlosy takie ze nie widac az tak.teraz bede farbowac przed swietami samymi. Nie lubię farbowac wlosow bo je mecze wiec farbuje z 2-3 razy w roku zwykle tylko

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Hehe myje codziennie, to mi to niezbyt na rękę! Też u mnie nie widać więc wiem, jakie to wygodne! I też staram się za często nie farbowac bo i tak mam dość zniszczone.

reklama
Mi ostatnio fryzjerka powiedziala ze ja mam przesuszone a nie zniszcZone włosy.. . Kazała nawilżac maskami. I tak uważam że nic to nie da. Ile ja już specyfików stosowalam...

Do góry