reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis- dziękuje :-)

No mi ciążowy wyszedł widoczny tak 22dc ale ja mam krótkie cykle , zawsze sobie powtarzałam ze zrobię test dopiero jak @ się spóźnij ... i co i dupa nigdy nie mogłam wytrzymać ta adrenalina zanim sikniesz na patyk ..... , potem najgorsze to rozczarowania albo i nie oczywiście , my ty powinnismy już jakaś nowele napisać na temat testów .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja. Z 1dc

Już mąż dzwonił żeby umówić na monit i jeszcze muszę do labo się zarejestrować na badanie krwi. Uh jak ja nie lubię pobrania krwi :'( :'(

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Majka [emoji23] środa dzień loda [emoji16][emoji16][emoji28]
Artemida wydarzy się i nawet nie myśl, ze nie! Pco to nie wyrok! Moze kilka, kilkanaście lat temu tak było, ale teraz lekarze sobie z tym radzą. I ty doczekasz sie maluszka! Proszę mi tu nie ściągać negatywnych myśli [emoji16][emoji16][emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzień dobry[emoji4]

Bum, jeszcze nie rodzę i się nie zanosi[emoji12] Dziś wizyta i podglądanie dzidka. Może jak dr pogmera to coś porusza.

Asch, kochana co tam słychać u Ciebie i dziewczynek?

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Artemida kochana glowka w gore.Na pewno sie wydarzy kochana.Czasem przychodza chwile zwatpienia szczegolnie w 1dc ale walczysz i wywalczysz :)

Karola a dziekuje wszystko w porzadku.Dziewczyny hmm super.Starsza ma sporo nauki ale daje rade a mlodsza rosnie ze nawet nie wiem kiedy to minelo za 5 dni konczy 9 miesiecy
Trzymam kciuki kochana za szybkie i bezbolesne rozwiazanie....no lada moment kawaler bedzie na swiecie ;)

Hejka [emoji41]

2dc , ziółka całkiem , całkiem dałam radę a P mi towarzyszył [emoji5]

agnesis to co jutro siurasz? [emoji14]

Aschleee o witamy [emoji182]
Jak tam twoja @ przyszła?

Artemida ilu dniowy miałas cykl?...

karola no to daj znać , może jakieś rozwarcie już jest , aj nie mogę się bąbelka doczekać [emoji5]

Zimnooooooo [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry