reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Myśle, ze to najlepsze co można zrobic.
Szkoda ze łatwiej sie mówi niż robi [emoji12] ale TAK koniec z życiem na cykle i fazy cyklu. Jutro wyciągam kiecke z szafy, wychodzę ze swoich wyciągniętych worków po ziemniakach, maluje oko i... i nie wiem co dalej [emoji55] trzeba sobie przypomnieć jak to było kiedyś "żyć"

Taaa .... Słuchaj ... jutro niedziela wiec robimy dzień "dla siebie " haa dzień spa ... maseczka na czape,coś na gebosza,piling,golonko,pazur .... make up - sexapilem aż zakipi ... i pamiętaj "Prawdziwe kobiety piją,palą i przeklinają"[emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Nawet mam jakas maseczkę na ryjca. Kupiłam rok temu i nie mialam zapału jej użyć. Jutro jest ten dzien [emoji23] ło jeżu i nogi ogole? A zimno mi po tym nie bedzie? [emoji23][emoji23][emoji23]

Nawet mam jakas maseczkę na ryjca. Kupiłam rok temu i nie mialam zapału jej użyć. Jutro jest ten dzien [emoji23] ło jeżu i nogi ogole? A zimno mi po tym nie bedzie? [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć Dziewczynki jestem tu nowa :) chętnie zapisze się do tabelki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zapraszamy zapraszamy [emoji38] ....

Dziś lejdis bal [emoji483][emoji485][emoji484] ...

Bum a ty tak o suchym dziś ? Czy jagoda poszła w ruch ?

Artemida spisz ?

Zapraszamy zapraszamy [emoji38] ....

Dziś lejdis bal [emoji483][emoji485][emoji484] ...

Bum a ty tak o suchym dziś ? Czy jagoda poszła w ruch ?

Artemida spisz ?

Tak prawie, w łóżku już jestem. Oczy ciężkie, za dużo łez wylały dzisiaj eh

2 butelki wina po takim długim czasie nie picia robią swoje

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Tak prawie, w łóżku już jestem. Oczy ciężkie, za dużo łez wylały dzisiaj eh

2 butelki wina po takim długim czasie nie picia robią swoje

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Oj ... wyśpij się kobieto ,jutro nowy dzien i będzie lepiej ... dystans musi być bo wszystkie zwarjujemy ooo [emoji38]

Witaj Agnesis :) jestem Wiktoria mam 30 lat 7 cykl starań. DZieci nie mam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
7 cykli to tez trochę,nie dużo nie mało ale jest .... robiłaś jakieś badania ? twój mąż nasienie badał ? jakieś suplementy łykacie ? przyczyna zdiagnozowana ? jaki plan działania ? cykle regularne ? [emoji38]

O losie ileż tych pytań :) ale zawsze to łatwiej będzie [emoji41]

reklama
Artemida podejrzewam jak sie czujesz. Dobrze, ze technika idzie do przodu i ratują nas słowniki w telefonach, przynajmniej sie porozumiewać mozna [emoji12]
Victoria u mnie tez chyba 7 cykl starań, ale po poronieniu. Wiec i starać mi sie już nie chce [emoji54]
Anula maść rozgrzewająca sie znajdzie, a jak chłopu foch przejdzie to i nawet moze on pogrzeje trochę [emoji16] odezwał sie do mnie - zapytał gdzie jest Młody. Od wczoraj mu mówiłam, ze idzie spać do cioci, a ten mi teraz o 23 wyskakuje z głupim pytaniem. To znow dostał pocisk ze niczym sie nie interesuje i mnie w ogóle nie słucha, chociaż wiem, ze zapytał tylko po to żeby sie w ogóle do mnie odezwać [emoji23] i po co mu to było? [emoji848][emoji41][emoji41]

Do góry