reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Maggusia to tak jakby powiedział "wezmę z Tobą ślub...ale...."

Szczerze mówiąc mi się to w głowie nie mieści. Albo chcecie być razem na dobre i złe albo nie, ale stawiać takie warunki
Weź na poważną rozmowę tego swojego chłopa i przemów mu do rozumu

Szczerze mówiąc mi się to w głowie nie mieści. Albo chcecie być razem na dobre i złe albo nie, ale stawiać takie warunki

Weź na poważną rozmowę tego swojego chłopa i przemów mu do rozumu

K
KingaP
Gość
Kinga a Wy z Rafałem z tego samego miesiąca jesteście? fajnie by było![]()
Niee :-) ja z kwietnia, Rafał z października. Jest miedzy nami dokładnie 1,5 roku różnicy :-)
Maggusia- jeśli mogę coś doradzić, to nie podejmuj rozmów na Wasze prywatne sprawy przy znajomych.... I wiem, ze to trudne, ale najlepiej, żeby rozmwaiać na spokojnie, bo tylko wtedy można coś załatwić, a o to przecież chodzi.
Kiedyś już Kinga o tym pisała, że najlepsze są komunikaty na "Ja":
"Wkurza mnie, gdy..."
"Chciałbym żeby..."
"Nie podoba mi się, kiedy..."
Może warto spóbować? Życzę powodzenia....:-)
Kiedyś już Kinga o tym pisała, że najlepsze są komunikaty na "Ja":
"Wkurza mnie, gdy..."
"Chciałbym żeby..."
"Nie podoba mi się, kiedy..."
Może warto spóbować? Życzę powodzenia....:-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Zapytałam, bo akurat mój brat, jego żona i córka mojego brata z pierwszego związku mają urodziny tego samego dnia:-)Niee :-) ja z kwietnia, Rafał z października. Jest miedzy nami dokładnie 1,5 roku różnicy :-)
koga
Mama Maksa i Julka
Iwosz - trzymaj się !!!!
u nas też cyrk! cieśla poszedł w cholerę (też nas miał za głupków i odstawiał fuszerę, nikogo nie słuchał nawet inspektora) i nie mamy połowy dachu
, żeby było zabawniej mamy już zamontowane okna! a dziś weszli na budowę instalatorzy - więc będziemy meli niedługo wszelkie instalacje, rurki i kable pociągnięte - a połowy dachu niet
szukamy cieśli, z jednym widzieliśmy się w niedzielę i modlimy się , żeby zgodził się do nas w sierpniu wejść
dobrze byłoby mieć dach przed tynkami w środku
:dull:

u nas też cyrk! cieśla poszedł w cholerę (też nas miał za głupków i odstawiał fuszerę, nikogo nie słuchał nawet inspektora) i nie mamy połowy dachu

szukamy cieśli, z jednym widzieliśmy się w niedzielę i modlimy się , żeby zgodził się do nas w sierpniu wejść
dobrze byłoby mieć dach przed tynkami w środku

reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
koga, iwosz: na pewno bedzie dobrze
trzeba tylko miec duuuzo cierpliwosci ;-)