• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Moje samopoczucie fatalne.

Właśnie ryczę tu nad klawiaturą! Pewnie jutro będę na siebie zła, ze tak się uzewnętrzniłam, ale nie mam nawet z kim pogadać!!!

Kinga hop hop co się stało?
iwosz, asioczek, koga, aqua "co nas nie zabije to nas wzmocni" - mimo wszystkich klopotów jakie macie jesteście bogatsze o nową wiedzę o budowie domu - nic jak w tych czasach tylko firmę budowlaną zakładać:-D

My w budowie domu jesteśmy na etapie dachu. Wczoraj przyjechali górale nam go stawiać, więc też mamy zamieszanie. Na razie wszystko idzie dobrze ( odpukać). Cała rodzina zaangazowana. Przyjechali moi tescie, żeby nam pomóc. Teściu jeździ po brakujące gwoździe i inne pierdoły. Tesciowa pomaga mojej mamie w opiece nad Kingą i innych rzeczach, typu gotowanie dla ekipy ( bo budujemy się obok moich rodziców, więc wszyscy są na miejscu). Mój tata też po pracy nam pomaga, więc mamy super. :tak:
Kinga wczoraj została na noc u dziadków, bo stwierdziliśmy, że nie ma sensu brać jej do domu po 22,00, a o 6,30 znów tam zawozić. Tylko ja się dziwinie czułam, jak dzis rano wstałam, a tu łóżeczko puste...:confused2:

Asioczku - a skąd masz normy? Potrzebuję wiedzieć na jakiej wysokości powinny być umieszczone puszki? Gdzie tego szukać?

Normy mam albo ze strony internetowej (niestety płatne) lub od znajomych studentów budownictwa.

jeżeli chodzi o puszki elektryczne mogę zapytać się mojego teścia o ile to nie jest strasznie pilne i na gwałt (ma zakład elektryczny więc chyba coś na ten temat powinien wiedzieć)

Zawsze możesz zadać pytanie na forum muratora Murator - Budowa i remont krok po kroku - Murator - Muratordom.pl dużo porad i rad na regionalnym odnośnie gdzie co kupować.

Kinga co się dzieje??

Kinia- co sie stało?

A ja dzisiaj jestem tak śpiąca że w pracy nie moge się skupić.. ziewam ...zrobiłam sobie kawe dwa w jednym i czekam na efekty....ale tak mnie ten upał wykańcza że mam dość...poza tym kupilam buciki na allegro dla Antosia ..a sprzedawca pomyliłi mnie wysłala inne buciki a drugie osobie moje ..wiec czekam na przesyłke i cos doczekac się nie moge ...a ja juz wysłałam do pana z Olsztyna buty i czekam na moje ..:-(oj Ci ludzie są zakręceni

reklama
ivon - fajnie masz z tą pomocą rodziny, my z budową domu jesteśmy zupełnie sami ... i z Maksem ...:crazy:, ale chłopaki od instalacji wod-kan-CO nieźle już zasuwają:-p, dobrze, że nie pada bo połową dachu lało by im się na głowy:rofl2::happy2:

co do upałów - mam w pracy klimę i mąż też, ale żal mi Maksika, najchętniej wzięłabym go do pracy żeby się wychłodził, w domu 25 stopni
ja niecierpię upałów , a mąż uwielbia:tak:

Kinga - napisz chociaż, że nic strasznego się nie stało!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry