reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja dzisiaj miałam sprzątanko - niedziel niedzielą, ale musiałam wykorzystać fakt że moje dzieci wybyły prawie na cały dzień

po rannym spanku Bartosza chłopcy z tatusiem pojechali na dziełkę do dziadka, wrócili na kolację :)

zdążyłąm posprzątack uchnię, łazienkę, toaletę, wyskubałam wszystkie chodzniki z łaki która przynosi Pat, no i poodkurzałam - czego przy maluchach nie robię

nie cierpię upału :(

reklama
je też niecierpie takich upałów

głowa mnie zawsze boli jest mi duszno i słabo - a jak mam coś zrobić to masakra - toleruje takie temp tylko nad wodą w cieniu ale w mieście :no:!!!!

Marlenka nie myśl o nagorszym, pójdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni. A ja trzyamam kciuki za wyniki aby okazały się pomyślne dla Ciebie.
AgaOO Brazylia....brzmi pięknie, ale jakby mój M też tam siedział to już nie byłoby tak cudownie:no:
maga mó M też wędkarz zapalony ale nie wyobrażam sobie żeby cały urlop wykorzystał na moczeniu kija w wodzie
Magda masz rację kiedy potrzeba to ci nasi faceci jakoś mało wyobraźni mają
aqua czasem tom trzeba tak z grubej rury żeby coś w tych urzedach pomogło. Najważniejsze, że sprawa załatwiona:tak:
Mokkate 13 to dla mnie szczęśliwa liczba bo Mateusz urodził się tego dnia. Dobrze że wszystko poszło po Twojej myśli!
Kaśka ja też mam chorobę lokomocyjną, w samochodzie zajmuje miejsca tylko w pierwszym rzędzie:-D
Może faktycznie pomyśl o jaiimś łagodniejszym środku dl Titka skoro ten jest za mocny

Ale żem się rozpisała:szok:

Mokkate 13 to dla mnie szczęśliwa liczba bo Mateusz urodził się tego dnia. Dobrze że wszystko poszło po Twojej myśli!

:-):-):-):-) Ja też się urodziłam 13 (i do tego w niedzielę:-D) i wbrew obiegowym opiniom uważam, że mam szczęście w życiu....

Marlenka- będzie dobrze....Wszystkie trzymamy kciuki, to musi być dobrze...:tak:

Mój chrześniak też z 13:-)
I moja siostra cioteczna teraz 13 w piątek urodziła małego Wojtusia:-)

Marlenko- wierze że dobrze będzie ..:-Dnie może byc inaczej ściskam wirtulanie

Kinia- fajosko 13

ja całe życie mieszkałam pod 13 ..teraz od 5 lat mam inny numer mieszkania ..ale dla mnie 13 jest the best :tak:

reklama
Maga dobrze cie rozumiem poniewaz moj czasem sobie tez sam jezdzi do pl nigdy razem nnie bylismy zawsze osobno moze i z braku kasy no ale...:crazy:
na dodatek ciagle mowie o chrzcie dziecka i ciekawe czy cos z tego wyjdzie a o slubie to chyba nie mysle juz bo jak przeszlam rozmowe ostatnio to mam poprostu dosc!:angry:
Na dodatek od wczoraj jestesmy w takiej klotni ze szlak mnie trafia:wściekła/y:
jeszcze twierdzi ze jesli ja bede mniej zadzrosna (i kto to mowi) i mniej bedzie klotni itd(a przeciez u kazdego sa wzloty i upadki) to on wtedy podejmie decyje o slubie :eek:
Wczoraj pytalam go o prywatne sprawy jego to stwierdzil ze na pytanie mi nie odpowie:szok:dlaczego?moze dlatego ze byl kolega ze za duzo mu powiedzial i nie ma jak mnie sklamac:dull:

Do góry