reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyszło mi , że niby u mnie 5tc [emoji33] to już by było...
1485639701-aaaaaa.png

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Witam Was dziewczyny :) U mnie również wyszły 2 kreski - test robiony dwa dni temu .
Termin według ost. owulacji wypada na 3 października.
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa , idę odrazu po zastrzyki heparynowe bo ostatnie dwie ciąze skończyły się poronieniem
Mocno wierzę ze tym razem się uda szczęśliwie donosić ciąże :)

Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji7]
Mi również wyszedł test pozytywny.
To moja pierwsza ciaża i 1 cs [emoji6]
Zaczynam być bardzo przerażona kiedy zobaczyłam że wy już tak umówione na badania. A ja nic. Myślałam że jeszcze za wczesnie.
Termin mam na 3 października [emoji38]
Gratuluję wszystkim [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum liczy kalkulator tydzien do przodu - 4t3d liczy jako 5 tydzien czyli aktualny a nie przebyty. Mi tez tak pokazuje.
Mandziocha witaj, te zastrzyki da sie przeżyć troche boli/szczypie ogladnelam you-tobe i jakosz poszlo. Masz zespol antyfosfolipidowy czy trombofilie ?
Witaj campari nie martw sie lekarzem. Niektore z nas po przejsciach wiec do lekarza chodzimy regularnie. Mi wypadlo tak ze w poniedzialek mam wyniki cytologii, jak by nie to poszla bym za 2 tygodnie i Tobie tez radze isc. Na poczatku w 99 procentach nie widac bo to normalne wiec szkoda sie stresowac.
Wczoraj doczytalam ze majac skierowanie od gin mozna sie dostac bez kolejki do specjalisty.
Fajnie.
Nie moge spac z rana, jeszcze maz ustapil pola synkowi i mam malego lokatora w lozku. A z dzieckiem to nie spanie. Obudzilam sie z malym bolem gardla i katarem wiec czeka mnie leczenie dzisiaj zeby sie to nie roznioslo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum liczy kalkulator tydzien do przodu - 4t3d liczy jako 5 tydzien czyli aktualny a nie przebyty. Mi tez tak pokazuje.
Mandziocha witaj, te zastrzyki da sie przeżyć troche boli/szczypie ogladnelam you-tobe i jakosz poszlo. Masz zespol antyfosfolipidowy czy trombofilie ?
Witaj campari nie martw sie lekarzem. Niektore z nas po przejsciach wiec do lekarza chodzimy regularnie. Mi wypadlo tak ze w poniedzialek mam wyniki cytologii, jak by nie to poszla bym za 2 tygodnie i Tobie tez radze isc. Na poczatku w 99 procentach nie widac bo to normalne wiec szkoda sie stresowac.
Wczoraj doczytalam ze majac skierowanie od gin mozna sie dostac bez kolejki do specjalisty.
Fajnie.
Nie moge spac z rana, jeszcze maz ustapil pola synkowi i mam malego lokatora w lozku. A z dzieckiem to nie spanie. Obudzilam sie z malym bolem gardla i katarem wiec czeka mnie leczenie dzisiaj zeby sie to nie roznioslo

Ochhh to dobrze już myślałam że powinnam być już zapisana. [emoji13] jestem świerzak w tych sprawach więc też mam obawy. Muszę chyba jakaś książkę do poczytania kupić [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, mogę dołączyć? :) Mam termin na 1 października wg daty owu. To moja pierwsza ciąża, udało się w 2 cs, więc jestem jeszcze zupełnie zielona ;) Robiłam betę w 12 i 15 dpo, bylo 20,8 i 107. Teraz mnie kusi czy nie zrobić trzeci raz :p W śtodę 1.02 mam pierwszą wizytę u lekarza.

Piekne krechy domred.
Smeg nie wolno sie nakrecac. Bete masz piekna. Oszczedzaj zyly bo jeszcze sie ciebie okuja dużo. Po pierwszej wizycie jest sporo badan

reklama
Magdziocha witam [emoji5]

Campari gratulacji , ze udało sie za pierwszym razem [emoji6]

Smeg witaj [emoji5]

domred no piękne krechy ! [emoji5]

Ja dopiero wstalam i chyba sobie na ostatno tescior sikne [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry