Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można tyle nospy brać?brzuch mnie boli, na dzisiaj tyle. Brzuch mnie boli od 25 dc wiec łykam nospe 3xdziennie, mam nadzieję ze to przez te clexany i acardy
Pewnie ze tak [emoji2]jak ze wszystkim, nospa jest przeciwskurczowa jak nie ma wyjścia to trzeba brac
O boże strasznie dużo[emoji50] trzymam kciukiDziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h
Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciążemi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom