reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia gratuluję.
Chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na dziewczyny które odeszły i chyba rozumiem o co chodzi. Jeśli poczytacie swoje odpowiedzi to zazwyczaj odpowiada się tym samym osobom przez co reszta może czuć się pomijana. Też odniosłam takie wrażenie kiedy dzieliłam się informacjami i nawet jedna nie odpowiedziała na post. Myślę że warto na to zwrócić uwagę bo Wygląda to trochę jak kącik wzajemnej adoracji.
I nie wróciły... Ja jestem tu dopiero od piątku, jak mi nie odpisywałyście, to ja odpisywałam na Wasze komentarze, więc trochę się pokazywałam na forum... Nie zrezygnowałam po 2 czy 3 postach, na które nie było odpowiedzi... Mam nadzieje, że jeszcze spią i zaraz się odezwą :) trzymam kciuki za wizytę :)

reklama
Zazdroszczę, ja wizytę za niecały miesiąc, jajko zniosę do tego czasu:D Wszystkie badania już porobiłaś?
Miałam badania robione kilka razy ponieważ w pierwszym laboratorium wyszedł mi cytomegalowirus więc postanowiłam sprawdzić w innym i okazało się że to nie ma więc pojechałam jeszcze raz i zrobiłam cały zestaw i jak na to patrzę to one się różnią poza tym oczywiście okazało się że c ytomegalowirusa nie ma ze w pierwszym laboratorium się pomylili. Ja już kilka razy widziałam fasolkę i słyszałam serduszko ale nie mam zdjęć bo badani a były robione w szpitalu a tam wydruków nie dają więc może dziś dostanę.

Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....
Ja swojego postawiłam pod murem, bo poszłam do lekarza rodzinnego i pierwsze L4 miałam od niej. Zależy jaką masz prace. Ja sobie teraz nie wyobrażam chodzić do pracy, bo mdli mnie cała dobę.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

1488872443-aaaaaa.jpeg

Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173] Jestem przeszczęśliwa i już spokojna [emoji16] Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png
Świetnie :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
U mnie było tak samo. Stresowalam się jak szalona a potem się okazało, że lekarz się nie znał na USG i jakby dobrze pokrecil to już by było widać. Byłam niecałe 2 tygodnie później i było serduszko i biło ładnie

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za następne &&&& Ja dziś rano byłam badania zrobić. 220 zł :O

U mnie było tak samo. Stresowalam się jak szalona a potem się okazało, że lekarz się nie znał na USG i jakby dobrze pokrecil to już by było widać. Byłam niecałe 2 tygodnie później i było serduszko i biło ładnie

Dlatego trzeba mieć dobrego lekarza z dobrym sprzętem bo to niepotrzebny stres. Wiadomo że w 6 tygodniu jeszcze może nie być serduszka , do zapłodnienia bardzo często dochodzi później. Należy poczekać do końca 8 tyg wtedy na 100% będzie chyba ze sprzęt przedpotopowy.

reklama
hej dziewczyny :) Ja może rzadko się odzywam ale was czytam :) Dziś mam wizytę o 16,30 w końcu u mojej gin i się okaże co dalej z tym krwiakiem i czy nadal z dzieckiem wszystko ok.. denerwuje się strasznie :(
Krwiaki się wchlaniaja, wszystko będzie dobrze , trzymamy kciuki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry