reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....

reklama
Mój sam mi zaproponował, ale ja muszę leżeć. Co prawda pracuję u siebie i mogłam sobie pozwolić na leżenie bez zwolnienia, ale sam mi powiedział, że zawsze coś mi wpadnie z KRUS. MarnE grosze, bo AŻ 10 zł dniówki!!! Śmieszne :-)

Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....
Moja pani ginekolog od razu pytała w jakim zawodzie pracuje i czy chce l4. Chociaż w moim przypadku biorąc pod uwagę ze pracuje fizycznie nie było innej możliwości jak tylko brać l4 :)

Witam [emoji3] i już po wizycie wszystko w porzadku dzidziuś ma 3 cm [emoji7] widziałam jak bije serduszko. Teraz na 20 mam mieć badania prenatalne [emoji6]
c45ae3ee3a5f211811e4f6826676d63f.jpg

34bw3e3ko95myff6.png
Jak elegancko widać dzidziusia <3 :)

Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć :)
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Dobrze że wszystko u Fasolki w porządku ale lekarz jakiś kretyn, serio!!!!! Jak oni mnie denerwują!!!!! Ciągle takie historie słyszę i sama ofiarą czasem padam... Wrrrrr!!!!

Mnie się lekarz sam zapytał gdzie pracuje i od razu dał l4. I tak siedzę już ponad 2 tygodnie

f2w33e3k5bdcgiu4.png

reklama
Witajcie dziewczyny!

Witam wszystkie nowe mamusie!
Dobrze słyszeć o udanych wizytach :)

Też mnie dzisiaj "ciągnie" w lewej pachwinie - jak to dobrze czytać, że nie tylko ja "coś" mam. Jak się tak kilka wpisów zobaczy w podobnym czasie to sobie człowiek myśli, że pewnie to nowy etap :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry