reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mój mąż twierdzi, że skoro teraz mam mdłości to zapewne bedzie dziewczynka. Ja się nie chce tak nakręcać, chociaż przyznam, że ubranka dla dziewczynek już przeglądałam [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Hahaha... może i tak to działa bo z córką jak byl w ciąży to też tak miałam a synem prawie w ogóle mnie nie mulilo.

Cześć dziewczyny. Mam dość od wczoraj mieszane uczucia po wizycie u ginekologa. Poszłam wczoraj z wynikami bo tsh było trochę podwyższone. Mniejsza o to bo dostałam euthyrox i będzie ok ale przy okazji zrobiliśmy usg. Biją oba serduszka moich myszek ale lekarz powiedział, że trochę za wolno. To był 6t2d rytm 120 i 114 uderzeń na minutę. Czytam o różnych normach e internecie. W sobotę jadę do innego lekarza, zobaczymy co on powie. A jak było u Was?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Tak sobie myślę o tych pożegnaniach z naszą grupą.. Myślę że wszystkie tu staramy sie byc życzliwe dla siebie, pomocne i sie wspierać ale rzeczywiście w natłoku postów niektóre rzeczy mogą umknąć, czasem nikt moze nie znac odpowiedzi. Ja kiedy mam podobnie do kogoś a nie mam siły pisać to klikam like. Często tez w aplikacji sie gubię bo raz z komp a raz z tel wchodzę. Do tego wszystkie jesteśmy w takim stanie, w którym siłą rzeczy skoncentrowane jesteśmy bardziej niż zwykle na sobie i swoich lekach i obawach.

Moze umówmy się, że kiedy któraś z nas czuje się pominięta i nie dostaje ważnej dla siebie odpowiedzi to nie urażamy się tylko dopominamy uwagi- przypominamy o sobie i ponawiamy pytania - wychodząc z założenia ze nikt tu nic ze złej woli nie robi. A kiedy trzeba sie o uwagę dopominać to sie z tym źle nie czujemy tylko traktujemy to jak przypominajkę dla koleżanek ?
Ściskam wszystkich na dzisiaj i lecę do pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Mam dość od wczoraj mieszane uczucia po wizycie u ginekologa. Poszłam wczoraj z wynikami bo tsh było trochę podwyższone. Mniejsza o to bo dostałam euthyrox i będzie ok ale przy okazji zrobiliśmy usg. Biją oba serduszka moich myszek ale lekarz powiedział, że trochę za wolno. To był 6t2d rytm 120 i 114 uderzeń na minutę. Czytam o różnych normach e internecie. W sobotę jadę do innego lekarza, zobaczymy co on powie. A jak było u Was?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale bzdura ja Mia łam robione ust w 6 tyg i 3 dniu i u mnie był o 110 i wcale nie było za wolno. Serce jak zaczyna bic to bije wolno później przyspiesza z czasem. Miał a robione ust 2 razy na przełomie 4 dni i u mnie przyspieszyło do 130. Tak to jest na początku często bije wolniej. Najważniejsze że nie poniżej 100.

Cześć dziewczyny! Tak sobie myślę o tych pożegnaniach z naszą grupą.. Myślę że wszystkie tu staramy sie byc życzliwe dla siebie, pomocne i sie wspierać ale rzeczywiście w natłoku postów niektóre rzeczy mogą umknąć, czasem nikt moze nie znac odpowiedzi. Ja kiedy mam podobnie do kogoś a nie mam siły pisać to klikam like. Często tez w aplikacji sie gubię bo raz z komp a raz z tel wchodzę. Do tego wszystkie jesteśmy w takim stanie, w którym siłą rzeczy skoncentrowane jesteśmy bardziej niż zwykle na sobie i swoich lekach i obawach.

Moze umówmy się, że kiedy któraś z nas czuje się pominięta i nie dostaje ważnej dla siebie odpowiedzi to nie urażamy się tylko dopominamy uwagi- przypominamy o sobie i ponawiamy pytania - wychodząc z założenia ze nikt tu nic ze złej woli nie robi. A kiedy trzeba sie o uwagę dopominać to sie z tym źle nie czujemy tylko traktujemy to jak przypominajkę dla koleżanek ?
Ściskam wszystkich na dzisiaj i lecę do pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację, nie ma co się denerwować, obrażać, tylko pytać do skutku :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry