reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No niestety tak tu jest :p wchodzisz i poza zapłaceniem za paliwo i ew kupieniem papierosów nic nie ma :D w pl to na stacji mały markecik jest :D no i zapomnij że kupisz na stacji w Holandii alkohol jakikolwiek :D
Byłam w Holandii mając 16 lat ...wydawało mi się wtedy, że było jak u Nas, ale albo mi się przewidziało, albo zmienili prawo :)
Serio nie ma żadnego awaryjnego sklepu czynnego w niedzielę ? A jak zabraknie komuś chleba ? A apteki też nieczynne ?

Byłam w Holandii mając 16 lat ...wydawało mi się wtedy, że było jak u Nas, ale albo mi się przewidziało, albo zmienili prawo :)
Serio nie ma żadnego awaryjnego sklepu czynnego w niedzielę ? A jak zabraknie komuś chleba ? A apteki też nie czynne ?

jest pare sklepów u mnie w mieście ale zaraz zamykają :) Weekend jest tu dla rodziny i sklepy sa bardzo krótko otwarte i to nie wszystkie. Z aptekami jest podobnie - apteki czynne są tak jak przyjmuje lekarz rodzinny bo apteki najcześciej są połączone z przychodnią zdrowia. Jak nie kupisz czegoś w sobotę to pozamiatane :p takie realia

jest pare sklepów u mnie w mieście ale zaraz zamykają :) Weekend jest tu dla rodziny i sklepy sa bardzo krótko otwarte i to nie wszystkie. Z aptekami jest podobnie - apteki czynne są tak jak przyjmuje lekarz rodzinny bo apteki najcześciej są połączone z przychodnią zdrowia. Jak nie kupisz czegoś w sobotę to pozamiatane :p takie realia
Ojej ... normalnie sztuka przetrwania :D

reklama
Do góry