• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z daleka :)

estrelicia

Fanka BB :)
Dziewczyny mieszkające poza Polską, napiszcie skąd jesteście :) może u Was będą dostępne np jakieś produkty zamienne z Polski, które będziemy mogły sobie wzajemnie polecać :) A poza tym wspierać w tęsknocie :)

No to pierwsza: Portugalia!

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
@inka.jestem ja mam wprawdzie bliżej niż Ty, ale dla mnie lot do Polski to zazwyczaj dwie przesiadki, wiec tez cały dzień w podróży :/ no i koszty, chyba najgorsze, bo czas stracony jeszcze przeżyje, ale wyprawa do Polski tylko raz na jakiś czas :(

p19uskjojbeqaxq5.png

@Piotrusiowa hehe dokładnie :D gdybym tu nie pracowała to w ogóle bym nie poczuła że mieszkam za granicą :-D do rodzicow jeździmy gdzieś co 2 tygodnie na weekendy, czasem trochę rzadziej :) współczuję Wam że macie taką daleka drogę do domu i przestawić się na inny czas też pewnie nie jest łatwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry