reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny
Strasznie mi ciężko znaleźć w weekend czas na bb ponieważ mój dwulatek chce mieć mamę tylko dla siebie. Też się trochę martwię o zazdrość o maleństwo ba na razie się cieszy ale on też jest taki przytulasek i synek mamusi.
Ja ostatnio też zaczynam czuć ruchy a u mnie 16 tydzień ale to są takie raczej pojedyncze ruchy
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia
To dokładnie tak samo jak z moim synkiem :) on mógłby się przytulać non stop (ja to uwielbiam dlatego tez nie mam za dużo czasu na takie rzeczy jak laptop czy telefon) i tez trochę się boje. Narazie tez jest szczęśliwy ze będzie mała dzidzia ale taki dwulatek jest jeszcze za mały żeby zrozumieć ze taka dzidzia będzie z nami już na zawsze a nie tylko do 'zabawy'
No ale musi być dobrze :)
Ewka a mój mąż to w sprawach typu zainteresowanie jest super ale na takie warsztaty albo szkole rodzenia to w życiu by ze mną nie poszedł, nawet szantażem bym go nie zmusiła :)

reklama
Malinowa ja mam termin na 14.10 ale moja gin trochę inaczej liczy tygodnie jakby do tyłu bo u mnie 16+4 więc niby 17 tydzień a ona liczy jako 16

Ja synkowi założyłam ochraniacz jak miał około pół roku i zaczął się bardzo wiercić Też zakładałam że maluszek nie będzie z nami spał ale przy kolkach było inaczej i niestety do tej pory mu się to zdarza

Co do spania w lozeczku, jestem pewna , ze do 2msc będą dzieciaki spały z nami. [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Moja córka od początku spała sama w łóżeczku. U nas była tylko na czas karmienia a po odbiciu wracała do łóżeczka. Dopiero od roku spaceruje do nas nad ranem ale to sama.

Ja miałam ochraniacze i baldachim ale jeszcze w szpitalu zanim wyszliśmy lekarze mówili ze absolutnie nie wolno bo dziecko takie malutkie potrzebuje dobrej cyrkulacji powietrza i dodatkowo noski się zapychają jak lozeczko jest tak obudowane. Posłuchaliśmy tych rad bo jeszcze inna położna to powiedziała oraz jeszcze jedna lekarka na wypisie, No i mieliśmy samo lozeczko bez tych pięknych dodatków

Malinowa ja mam termin na 14.10 ale moja gin trochę inaczej liczy tygodnie jakby do tyłu bo u mnie 16+4 więc niby 17 tydzień a ona liczy jako 16

Ja synkowi założyłam ochraniacz jak miał około pół roku i zaczął się bardzo wiercić Też zakładałam że maluszek nie będzie z nami spał ale przy kolkach było inaczej i niestety do tej pory mu się to zdarza

Mój też liczy do tyłu więc ciekawa jestem kiedy mi ustali to polowkowe ;-) będę u niego w czwartek o to będzie 18+5. Pewnie koło 25 maja będzie polowkowe ;-)

Dziewczyny znikam. Jadę na te warsztaty, odezwę się po ;-)

Ja tez 280zl bede placic. Termin na 18.05 mam.

Dziewczyny a uzywala ktoras z Was tych sylikonowych nakladek na sutki do karmienia? Do szpitala w ktorym chce rodzic jako podstawowa wyprawke nalezy je zabrac. Tak sie zastanawiam o co z tym chodzi :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez 280zl bede placic. Termin na 18.05 mam.

Dziewczyny a uzywala ktoras z Was tych sylikonowych nakladek na sutki do karmienia? Do szpitala w ktorym chce rodzic jako podstawowa wyprawke nalezy je zabrac. Tak sie zastanawiam o co z tym chodzi :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupilam juz [emoji4] Lena nie umiała mi złapać cycka a to bardzo pomogą , szczegolnie jak sa brodawki małe , wklęsłe itp.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

reklama
Ewka czyli nie tylko moja gin tak dziwnie liczy ja mam wizytę 30 maja i wtedy będę miała połówkowe

Joanna ja też uwielbiam to przytulanie z synkiem tylko boję się właśnie tak jak piszesz że ciężko mu będzie zaakceptować że dzidziuś będzie na zawsze a nie na chwilę i że mama będzie wspólna a nie już tylko jego

Mam taki problem z synkiem że od jakiegoś czasu co noc przychodzi do nas do łóżka a ja pracuje i nie mam siły wstawać po kilka razy w nocy już sama nie wiem co z tym zrobić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry