reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
Gratulacje cudne zdjęcie :*
To mamy dwóch Janków na grudzień :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pieszczoszka to super ze sie uspokoilas:*

Digital nad spojeniem łonowym takie kopniaczki delikatne..cos podobnego do tego jak jelita bulkają ale wiem ze to nie jelita:)jakby rybka wyskakiwala z wody i odbijala sie od czegos:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Super, to w końcu nie będziesz się stresować i możesz cieszyć się w spokoju długim weekendem

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie ...
Byłam w odwiedziny w szpitalu u koleżanki i jak jej powiedziałam o swoich obawach od razu zawołała położną i poszłam na usg :)

Jak ci lekarz robił USG dopochwowo czy przez brzuch jak przez brzuszek to już mniej więcej wiesz gdzie szukać detektorem...
i tak i tak :) a o detektorze powiedział ,że powinni zabronić sprzedaży tego ... Powiedział ,że mają małą czułość i dużo dziewczyn przychodzi przez to spanikowanych na pogotowie . Radził żeby sobie odpuścić używanie tego

dokładnie ...
Byłam w odwiedziny w szpitalu u koleżanki i jak jej powiedziałam o swoich obawach od razu zawołała położną i poszłam na usg :)
O super kochana to możesz spać spokojnie :*
My siedzimy pod kinem na lodach jeszcze pol godzinki do seansu....nie wiem jak to przeżyję, bo dzisiaj nie jestem w nastroju na siedzenie :-/

reklama
DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!! :) DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!! :) !!!!!!!!!
I widzisz uparciucha gdybyś nas słuchała to już od kilku dni byłabyś spokojna.[emoji4]
A ja mimo wszystko nie wieszała bym psów na detektorze, bo zaniepokoił Cię głównie brak ruchów, druga sprawa to autentyczność detektora, ja kupowałam ze strony producenta bo bałam się podróbek z allegro ( jak przy elektrycznych pilnikach Scholl). Mi osobiście ratuje zdrowie psychiczne i na USG chodzę bez leku bo wiem że dzidzia żyje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry