reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ja miałam naciete krocze,,3 szwy. A też miałam odbyt sprawdzany, z tego co pamiętam nie chodziło czy mi zszyli tylko czy nie ma gdzieś połączenia z pochwa.A napisali Ci na wypisie że byłaś szyta w środku? Bo mi ciule napisały tylko szycie naciętego krocza, a że w środku im popękałam, a na koniec mi lekarz palec w dupę wpakował, żeby sprawdzić czy odbytu nie zaszył to już pominęli...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Millo
Fanka BB :)
Digital z moczem pow ze nie jest tak zle i ze wątpi ze w posiewie cos wyjdzie ale zrobilam dzis.Jutro wynik.Mam duzo pic bo mam te szczawiany i zeby mi sie kwasica nie zrobila czy cos takiego..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
No to dobrze, nam się często wydaje po wynikach, że jest fatalnie a tu proszę..dramatu nie ma 
@Endywia witamy ciepło 
@Millo, może to przez to opóźnienie lekarz był trochę nie teges? Właśnie, pomogła Ci ogarnąć mocz? Jakieś leki? I tak jak wspomniała DigitalGirl najważniejsze że Maluch zdrowy
Wiesz, ja jestem pewna że też nie dowiem się o płci tego 26-go. Obstawiam że w lipcu dopiero coś zobaczą 
Idę po lody...
@Millo, może to przez to opóźnienie lekarz był trochę nie teges? Właśnie, pomogła Ci ogarnąć mocz? Jakieś leki? I tak jak wspomniała DigitalGirl najważniejsze że Maluch zdrowy
Idę po lody...
reniuszek
Love in the knick of time
Hej. Powodzenia na wizytach dziewczyny. No i gratulacje dziewczynom, które mają to już za sobą :-)
@Millo na spokojnie, pewnie wszystko się ułoży. Też miałam szczawiany. Ale to wina diety....i chyba wody (rosiczka o tym pisała, że Muszynianka zakwasza). Dwa tyg zmian i już mocz był idealny. Będzie dobrze.
@Ankuś właśnie jak psinka???
@Eraja jak samopoczucie? Lepiej już?? Ściskam kochana :-*
Ja dzisiaj do 11poleze....akurat pranie się robi... Nastawiam dzisiaj wszystkie pościele poduszki itp. A później biorę się za obiad.... Robię dzisiaj zupę z młodej kapusty z dziczyzna i kurczaka w sosie śmietanowym....mnim :-)
@Millo na spokojnie, pewnie wszystko się ułoży. Też miałam szczawiany. Ale to wina diety....i chyba wody (rosiczka o tym pisała, że Muszynianka zakwasza). Dwa tyg zmian i już mocz był idealny. Będzie dobrze.
@Ankuś właśnie jak psinka???
@Eraja jak samopoczucie? Lepiej już?? Ściskam kochana :-*
Ja dzisiaj do 11poleze....akurat pranie się robi... Nastawiam dzisiaj wszystkie pościele poduszki itp. A później biorę się za obiad.... Robię dzisiaj zupę z młodej kapusty z dziczyzna i kurczaka w sosie śmietanowym....mnim :-)
reklama
Digital, odpoczywaj!!!!! Nie przemęczaj się, mocno Cię ściskam :*
Millo, domyślam się co czujesz. Też chciałabym znać już dziś plec, pewnie będę rozczarowana jak będzie inaczej.
Wizytę mam o 12:30, ale jak zwykle będzie pewnie godzinna obsuwa. Pojadę sobie wcześniej i pójdę po jakieś zakupy.
Dobrze, że Mąż przyjedzie na wizytę, zawsze to wsparcie

Millo, domyślam się co czujesz. Też chciałabym znać już dziś plec, pewnie będę rozczarowana jak będzie inaczej.
Wizytę mam o 12:30, ale jak zwykle będzie pewnie godzinna obsuwa. Pojadę sobie wcześniej i pójdę po jakieś zakupy.
Dobrze, że Mąż przyjedzie na wizytę, zawsze to wsparcie