reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie Kobietki!!!

Wczoraj wróciliśmy. Zosia bardzo grzeczna, górskie powietrze jej służy:-)
Odpoczęliśmy sobie, pochodzili po górach, było cudownie.
Powiem Wam tak jako ciekawostkę, że wózeczki mutsy przeważały na szlakach i na mieście, oprócz tego jeszcze x landery, jane i quinny.

A co tu się działo przez te dni? jakieś nowe osiągnięcia Marcowiątek???

Dziewczyny,
Mam wielka prosbe:pomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy

moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Pozdrawiam Was z ranca;-)

Raczej żadna spacerówka nie rozkłada się zupełnie na płasko. Zawsze jest minimalny kąt nachylenia.
Z wózków na pompowanych kołach a w miarę lekkich to chyba można polecić Quinny Buzz.

Kupiłam dzisiaj córci strój na chrzest i mam to wreszcie z głowy. Nie wiem tylko czy czapeczka nie jest za mała - była w komplecie z sukienką - ale to najwyżej coś dokupię jeszcze w razie czego. Najlepsze jest to, że kupiłam wszystko (sukienka, majtusie, rajstopki, buciki, czapeczka, sweterek) w cenie jednej sukienki w tym typowym stylu na chrzciny "falbanki, kwiatki, cuda" ;-)

malaga tutaj jakieś info o temperaturach

Portal Farmaceutyczno - Medyczny
Dzięki, poczytam :tak: Przyda się na pewno :tak:

mojej Natalce troszkę się uszka podwijają:baffled:
Piotrkowi tak się podwijały, zdejmował opaskę jednym ruchem ręki i w rezultacie ma teraz kłapciaki :-p Jak będzie kiedyś narzekał, to powiem, że ja się starałam jakoś temu zaradzić i na dowód pokażę mu zdjęcia w opasce :-D

MALAGA- gratulacje z okazji rocznicy ślubu:tak:
Dziękuję :-)

Dziewczyny czy wasze dziecki maja poduszke w łóżeczku:confused: bo ja włożyłam Natalce ale nie wiem czy nie za wcześnie:confused:

Ja nie wkładam poduszeczki bo wyczytałam, że jak dziecko leży na płasko to wydzielina z noska nie zalega tylko spływa i jest wydalana. Nosek powinien być dobrze czyszczony i nawilżany bo to zapobiega zapaleniu ucha.

Dzieki dziewczyny za pomoc z wozkiem!!!poogladalam poczytalam i chyba cosik kupie!

O tej wydzielinie nie slyszalam!:szok:zaraz wyciagam poduche!

reklama
dziewczyny, nie macie jakiś namiarów na kwatery w Zakpocu lub Kościelisku?? chcemy jechać z M i córeczką we wrześniu i oblać nasze urodzinki:-):-)

Do góry