reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień Dobry:-) ale u mnie chyba nie do końca dobry:wściekła/y: od wczoraj wieczorem jestem chora:sick: ja jakoś dam rade tylko martwie się by mała się nie zaraziła:-( czy któras z was była przeziębiona przy dzidziusiu:confused: bo ja narazi starm się małej nie całować:-( dzisiaj mąż jest w domu to się Natalką zajmnie no ale jutro to już ja musze:-(
młoda spała dzisiaj do 8:-)

ja juz tez zaliczylam ostre przeziebienie i grypsko jakos niunkowi nic na szczesci nie bylo. aletez nie calowalam go i raczej maz sie nim zajmowal:tak:

reklama
ja robie tak samo, jak mam zrobić obiad to kładę małą do fotelika i jest razem ze mną a w ciągu dnia tv jest wyłączony.

u nas tez tv wylaczenie w ciagu dnia ale jest pare minut i wtedy pozwalam na ogladanie bajek , tata wlancza i siedzi z niunkiem i ogladaja.ja juz tez chyba ze 2 razy wlaczylam mu baje . chmm chyba niunkowi to nie zaszkodzi. zreszta musi uczyc sie jezyka:-D:-D

Dzień dobry Marcowym Mamom :-)

U nas pogoda się popsuła...na szczęście nie pada. Odliczam dni do urlopu męża, który mam nadzieję podpiszą mu i niestety do mojego powrotu do pracy :-( Nie chcęęęęęęę!!!!!!!!!

ja robie tak samo, jak mam zrobić obiad to kładę małą do fotelika i jest razem ze mną a w ciągu dnia tv jest wyłączony.

Dzień dobry1
Też bym chciała, żeby Madzia grzecznie siedziała w foteliku w kuchni jak ja gotuje ale niestety ona nie chce:no: 5-10 minut i niunia "wysiada " z niego:-(. Także muszę na chwilę włanczać ten telewizor. :-(

Dzień dobry1
Też bym chciała, żeby Madzia grzecznie siedziała w foteliku w kuchni jak ja gotuje ale niestety ona nie chce:no: 5-10 minut i niunia "wysiada " z niego:-(. Także muszę na chwilę włanczać ten telewizor. :-(

oj, ja teraz tez mam z tym problem - jak przypne mala w lezaczku to sie frustruje, a jak nie przypne to sie obraca na brzuszek (w lezaczku:-p) i probuje z niego wypelznac:-D
w ogole to jak ja poloze na macie na podlodze, to pelza po calym pokoju:szok:juz zdarzylo jej sie nabic guza o kant szafy:-D
myslalam, ze takie rewelacje to dopiero przy raczkowaniu, a tu nawet jej pieluchy nie moge zmienic, bo mi ucieka z gola pupa po calym lozku:-D

myslalam, ze takie rewelacje to dopiero przy raczkowaniu, a tu nawet jej pieluchy nie moge zmienic, bo mi ucieka z gola pupa po calym lozku:-D

Oj przewijanie to od jakiegoś czasu horror. Wszystko jest ciekawsze od leżenia i zmieniania pieluchy :-D Szczególnie buteleczki z kosmetykami, które leżą za głową, więc trzeba się przewrócić na bok, głowę odchylić do tyłu i sięgać, łapać, zrzucać....:-p:rofl2:

Oj przewijanie to od jakiegoś czasu horror. Wszystko jest ciekawsze od leżenia i zmieniania pieluchy :-D Szczególnie buteleczki z kosmetykami, które leżą za głową, więc trzeba się przewrócić na bok, głowę odchylić do tyłu i sięgać, łapać, zrzucać....:-p:rofl2:

Dokładnie. Moja to samo;-) Zwiercona coraz bardziej;-):rofl2:

Właśnie wróciłam ze spacerku. Wstąpiłam do sklepu i przejrzałam kilka gazet dziecięcych. W jednej napisali właśnie o TV. Podobno telewizja zabija wyobraźnie dziecka.:szok: Dziecko patrzy tylko na zmieniające się obrazki a nie słucha też tekstu. Więc napisali, żeby telewizora małym dzieciom nie włanczać:no: bo to uniemożliwia dziecku rozwijanie mowy.

ło ale u mnie czarne chmury zaraz będzie ostra burza:szok:
moją córkę najbrdziej interesują piloty, telefony, i pudelko od chusteczek nawilżających:tak:
ostatnio zoastawiła pudełko koło łóżeczka i położyłam Natalkę na macie a ona przepełzała tak 1,5 metera:szok: dopadła je i waliła ręką:confused2:

ło ale u mnie czarne chmury zaraz będzie ostra burza:szok:
moją córkę najbrdziej interesują piloty, telefony, i pudelko od chusteczek nawilżających:tak:
ostatnio zoastawiła pudełko koło łóżeczka i położyłam Natalkę na macie a ona przepełzała tak 1,5 metera:szok: dopadła je i waliła ręką:confused2:
Tristan robi podobnie tylko... odrazu do buzi:-D:-D:-D

reklama
Dokładnie. Moja to samo;-) Zwiercona coraz bardziej;-):rofl2:

Właśnie wróciłam ze spacerku. Wstąpiłam do sklepu i przejrzałam kilka gazet dziecięcych. W jednej napisali właśnie o TV. Podobno telewizja zabija wyobraźnie dziecka.:szok: Dziecko patrzy tylko na zmieniające się obrazki a nie słucha też tekstu. Więc napisali, żeby telewizora małym dzieciom nie włanczać:no: bo to uniemożliwia dziecku rozwijanie mowy.
ja o tym wiem nie od dzis .dlatego zaczelam juz niunkowi czytac wieczorami a jak amma lenia albo cos do zrobienia to zaopatzrylam sie tez w bajki na plycie (czytane oczywiscie:-D)i jeszcze wierszyki dla dzieci:tak:

Do góry