Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Liczę na dobre geny, moja mama po 3 dzieci rozstępów brak, a wtedy mało kto się czymś smarował [emoji14]Dziewczynki, nie chcąc mieszać wszystkich tematów otwieram nowy wątek dotyczący kosmetyków. Smarujecie się już czymś? Moze z poprzednich ciąż macie jakieś niezawodne sposoby na rozstępy? Dajcie znać
.
Słyszałam, że Elancyl jest skuteczny, muszę w końcu zacząć czegoś używać, bo nie mam dobrych genów...Używam Pharmaceris M i Elancylu. Mam też krem Momme, ale jest dla mnie za tłusty.
Znajoma kosmetyczka mówiła. Mi, że tu głównie chodzi o masaż który skórę lekko pobudzi, przygotuję na rozciąganiecie. Zwiększy elastyczność. Stąd dużo olejków do masażu i olejów w kosmetykach ciążowychSłyszałam, że Elancyl jest skuteczny, muszę w końcu zacząć czegoś używać, bo nie mam dobrych genów.... Rozważam tez olejek ze słodkich migdałów, jest chwalony przez wiele mam.
Dziewczynki, nie chcąc mieszać wszystkich tematów otwieram nowy wątek dotyczący kosmetyków. Smarujecie się już czymś? Moze z poprzednich ciąż macie jakieś niezawodne sposoby na rozstępy? Dajcie znać
.