reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Żaneta
Popieram Igorwelove :)
Poczekaj jeszcze ze dw tygodnie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ojj widzę, ze jest tu was coraz więcej :)
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamusiek :)
A ja głupia zrobiłam dziś test, mimo ze wiedziałam ze jest jeszcze za wcześnie :D No i wiadomy wynik, jedna kreska :p muszę poczekać do przyszłego tygodnia :p

Cześć dziewczyny! Hmmm...nie wiem jak zacząć. Miałam być październikową mamą ale....dostałam @ :D więc się przesuwa. W ogóle to wszystko się poprzesuwało. @ miałam 15 stycznia i miała być kolejna 15 lutego(takie moje cykle) ale nie przyszła. Zrobiłam termin do pitologa na 22 a 21wieczorem @ zawitała :D w sumie to nie wiem czy to @ czy plamienia okaże się bo termin mam na 19 marca. Testu nie robie. Poczekam do tego marca. Nie planowaliśmy z mężem (parę razy nam się zapomniało- ale po karmieniu byłam mega poprzestawiana i nic nie było więc czasami tak się ponosiliśmy) i teraz tak jakoś nam się zachciało! A tak ogólnie to się przedstawię: mam 26 lat (w kwietniu) i 3 na pokładzie: Julia 8l., Simon 4l., Leon 8 mscy :) Mieszkam w Niemczech. Ogólnie to planowaliśmy z mężem jeszcze jedno ale nie z 4 letnią różnicą już ;) chciałam jakoś październik,listopad zajść ale planuje studia więc bardziej na rękę rok po roku niż po 2 latach.

Lulcia
Gratuluję bladziocha :)
Teraz będzie ciemniał ;)

Veronika
Fajna gromadka ;)
Rozumiem, że w ciąży nie jesteś ale możesz być? ;)

Dita_333 nie wiem bo jednak @ była ale lekarka mówiła,że mogły to być plamienia, kazała zrobić test teraz po tej @ i dać znać. Jak nie będę listopadowa to grudniowa na bank.

Aaa jednak zmieniam zdanie :D cień cienia ale jest!!! 2 kreska :D
Owulacja musiała mi się poprzestawiać po poprzedniej ciąży.

Ja to bym pewnie rano powtorzyla dla pewnosci [emoji85] ale ciesze sie z cienia cienia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Veronika
A nie możesz testować wcześniej? ;) nie to żebym kusiła...:)

Do góry