reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja też biorę Femibion. Jak masz to mthfr to może bierz inofem? On chyba ma tą metylowaną ilość kwasu..Musiałabyś dopytać lekarza :sorry:

No właśnie lekarz kazał brać femibion i teraz sama nie wiem.. zrobię to badanie i zobaczę jak to wszystko wyglada jak Ok to będę dalej brać femibion a jak nie to będę szukała samego metylowanego w większej dawcę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie lekarz kazał brać femibion i teraz sama nie wiem.. zrobię to badanie i zobaczę jak to wszystko wyglada jak Ok to będę dalej brać femibion a jak nie to będę szukała samego metylowanego w większej dawcę

Dokładnie, zrób to badanie bo może tyle akurat ci wystarcza. Wiem, ze inofem ma dużą dawkę tego metylowanego kwasu, ale nie wiem czy można go brać w ciąży :oops:

Hej ja badałam poziom kwasu foliowego na zlecenie kardiologa i wyszła mi podwojnie przekroczona norma (brałam folik) i od tego czasu przeszłam na metylowany z firmy solgar. Niestety tani nie jest bo kosztuje 57 zl ale dla dziecka wszystko co najlepsze:)[/QUOTE]

Edytka kp jest w wiekszej mierze zalezne od pracy hormonów. Czasem walka nie wystarczy i najwazniejsze ze probowalas choc rozumiem ze wiele kobiet decyduje sie na mm od początku.
Mimo ze karmilam piersia bez jakiegoś wysiłku to nie wiem czy bedzie mi dane karmic piersia 3 brzdaca. Jesli nie to mi sir świat nie zawali ..jakos to będzie
Fajnie by bylo wspierac sie bez wzgledu na to jaki sposob karmienia wybierzemy bo decyzja nalezy do każdego:)

Jeszcze nie przeczytałam co napisaliście z rana dzis
Bede nadrabiać teraz
Ale sie zle czuje..wczoraj wieczorem jus tak dobrze a z rana mdlosci i odruch wymioty do teraz ehhh i niech mi ktos powie ze ciaza to nie choroba to wydrapie oczy hahah

Przepiękna wiem wiem szkło czarne będzie mega trudne w utrzymaniu ale cóż , piękno wygrywa [emoji7]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Piekne kuchnie!!!!! I zalezy dla kogo male haha
Ja drugi raz robiłam sobie kuchnie i tym razem w większości postawiłam na funkcjonalność hahaha mialam dość ciaglego przecierania a na dłuższą metę to męczy choc zależy od osoby
A ze czarne..nie za ciemno bedzie ?

U mnie troszkę ciemno jest ale mam dobre oświetlenie także nie jest zle :)

Ja biore folik mama. A slyszalyscie taka teorie ze nudnosci moga powstawac na skutek przedawkowania kwasu foliowego ? Kolezanka mi mowila jak jej powiedzialam ze ciagle mnie mdli. Pierwszy raz cos takiego slyszalam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj zaczął się 6 tydzień wg om. Powiedzcie czy was też tak kłują jajniki? Najbardziej przy jakimś szybszym ruchu, gwałtownym wstaniu itp. Dzisiaj tak mnie zakuł że aż przykucnełam...

Do góry