reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 gratuluję chłopczyka :) bardzo się cieszę że będzie synus :) na ogół tak nie myślę, ale ktoś tu zapytał i tak sobie to uświadomiłam... Byłabym najszczęśliwsza osoba pod słońcem jakby się okazało że ta @ nie przyjdzie, ale to dopiero pierwszy cykl starań, więc nie nastawiam się na to. A pamięć do dat niestety mam i nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Pamiętam i już...
@martakratka to uwierz, bo ta kreska jest na prawdę mega wyraźna, a nie tylko jakiś cień cienia jak to tu już nie raz było ;)

reklama
@AgaB33 gratuluję chłopczyka :) bardzo się cieszę że będzie synus :) na ogół tak nie myślę, ale ktoś tu zapytał i tak sobie to uświadomiłam... Byłabym najszczęśliwsza osoba pod słońcem jakby się okazało że ta @ nie przyjdzie, ale to dopiero pierwszy cykl starań, więc nie nastawiam się na to. A pamięć do dat niestety mam i nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Pamiętam i już...
@martakratka to uwierz, bo ta kreska jest na prawdę mega wyraźna, a nie tylko jakiś cień cienia jak to tu już nie raz było ;)
roki- dziękuję :) poczytaj moje posty z zeszłego tygodnia.... dałabym sobie reke uciąc i pokroic sie ze wyjdzie jedna kreska...

@martakratka ja to samo! Bylam pewna ze nic i pisalam jakie to doly i doliny u mnie. Pamietam ze @anja93 tez tak pisala i tez sie @ spozniala i spozniala:) naprawde fenomen z tym narzekaniem na potege i 2 kreskami. Tak, mysle ze jest mocna, ja robilam jakis dziwny test i mi wyszla tak samo mocna jak testowa ale jest taka jakby namalowana i nie wiem czy wyszlaby lzejsza, wrzucam podlad;) polozylam na stole i tak codzien docierala do mnie ta informacja. Beta byla ladna 1154 badana we wtorek o 10 a badana w czw o 8- 2278 czyli przyrost 105% bajka ale to poczatek, we wczesnieszej nie badalam bety ale poczatek tez byl generalnie ladny tylko stanelo tak na 5/6 tyg:/ u mnie om 3.03 czyli mam 38 dc a u Ciebie kiedy om?

Załączniki

• received_1681343855253535.jpeg
    received_1681343855253535.jpeg
    181,7 KB · Wyświetleń: 84
@martakratka ja to samo! Bylam pewna ze nic i pisalam jakie to doly i doliny u mnie. Pamietam ze @anja93 tez tak pisala i tez sie @ spozniala i spozniala:) naprawde fenomen z tym narzekaniem na potege i 2 kreskami. Tak, mysle ze jest mocna, ja robilam jakis dziwny test i mi wyszla tak samo mocna jak testowa ale jest taka jakby namalowana i nie wiem czy wyszlaby lzejsza, wrzucam podlad;) polozylam na stole i tak codzien docierala do mnie ta informacja. Beta byla ladna 1154 badana we wtorek o 10 a badana w czw o 8- 2278 czyli przyrost 105% bajka ale to poczatek, we wczesnieszej nie badalam bety ale poczatek tez byl generalnie ladny tylko stanelo tak na 5/6 tyg:/ u mnie om 3.03 czyli mam 38 dc a u Ciebie kiedy om?
U mnie om 11.03. Nadal nie mam tej cholernej bety.

A obstawiasz w ktorym dc owu? Mi sie wydaje ze 14dc ale zagniezdzenie to tez moze byc roznica nawet 6 dni bo trwa od 6-12 dni..

Ja nie jestem pewna ale tak mi sie wydaje, no to u Ciebie moze byc dopiero pare dni po zagniezdzeniu:) mnie 29.03 bolal brzuch myslalam ze na @ moze wtedy cos sie u mnie zagniezdzalo ;)

Hejo! :-D
po pierwsze witam nowe dziewczyny, zostancie z nami bo w grupie razniej:)
@AgaB33 dzieki za pamiec, noo u mnie mase roboty na budowie tzn staram sie pomagac zeby sobie gniazdko uwic jak najszybciej i isc na swoje dlatego podczytuje a nie zawsze mam czas napisac. Na dzialce dzisiaj rozwijalam zawiniete przez zime drzewka i smialam sie ze zaliczylismy z mezem 3 rzeczy ktore jak to sie mowi powinien zrobic facet: wybudowac dom,posadzic drzewo i splodzic syna :-D haha a tak serio kochana to mega gratuluje synka! Cudownie! Na pewno sie mega cieszysz tak jak ja jak uslyszalam ta informacje.. :* :* uf no pieknie ta wiosna sie zapowiada, @martakratka gratki :)
@Totois30 wlasnie mialam pisac ze ja bylam tym przypadkiem ktory ciaaagle mial dola (a mialam dola DOSLOWNIE cale swieta BN) wtedy serio bylo mi jakos tak zle i w ogole do kitu caly czas myslalam o aniolku itp ze nie tak sobie wyobrazalam ten czas, a w srodku jak sie pozniej okazalo kwitla juz mala fasolka takze ogolnie czas leczy rany, skoro jest zle to musi byc tez dobrze :-) i przyslowie prawde mowi: za najbardziej kretymi drogami sa najpiekniejsze widoki :)
@Aggs a u Ciebie co tam? Napisz nam cos :)
@zosiak ja tez moze wrzuce jakies zdjecie w niedalekim czasie :) :*

reklama
@martakratka super!! I nie pozostaje mi nic innego jak napisać - A nie mówiłam :-p czekam z niecierpliwością na Twoją betę :-)

@kari21 też radziłbym konsultacje u innego lekarza i postaraj się nuw denerwować. Foczusiu @nafoczka u Ciebie chyba wynik był też dosyć wysoki a Wikusia zdrowy. Napiszesz coś?

Do góry