@martakratka moze i jest dziwny, ale ma duzo pozytywnych aspektow.
reklama
martakratka
Fanka BB :)
Pewnie tak. Ale jakos po tym co slyszalam od znajomych nie chcialabym tam na stale mieszkac. Chociaz znam temat tylko z opowiadan i moge sie mylic..@martakratka moze i jest dziwny, ale ma duzo pozytywnych aspektow.
ivvonka
@Destino, czyli trochę podobnie jak w UK. Kurcze, to ja nie miałabym tam nawet szans na dziecko.
Ja trochę psioczę na tę polską rzeczywistość i służbę zdrowia, bo się zawiodłam na państwowej już nie raz, ale jednak co by nie gadać, to większość lekarzy na NFZ leki na podtrzymanie da jak trzeba i zwolnienie jak trzeba też wypisze. A jak nie, to zawsze jest prywatna furtka.
Ja trochę psioczę na tę polską rzeczywistość i służbę zdrowia, bo się zawiodłam na państwowej już nie raz, ale jednak co by nie gadać, to większość lekarzy na NFZ leki na podtrzymanie da jak trzeba i zwolnienie jak trzeba też wypisze. A jak nie, to zawsze jest prywatna furtka.
martakratka
Tak. Wynik dzis po 21. Czekam jak na szpilkach...A Ty jak Tam powtorzylas betę ??
muza_ton
Dokładnie @ivvonka tak jak piszesz. W Wielkiej Brytanii też usg po 3miesiącu dopiero. Jak zarodek silny i daje radę to podejmują się badań. Tylko że tam są tez polscy lekarze ale leczenie po naszemu tylko prywatnie. Także cieszmy się z tego co mamy.
@kari21 masz dwoje dzieci dla których musisz żyć. Nie możesz ich opuścić bo sama wiesz że sobie bez Ciebie nie poradzą. Może niezbędna będzie pomoc specjalisty. Ja Ci bardzo współczuje i żałuję że jedynie tutaj mogę Cię wspierać
@martakratka czekamy zatem na info.
@ivvonka @anja93 @membaris @Totois30 kto teraz wizytuje? Ja 23.04
@kari21 masz dwoje dzieci dla których musisz żyć. Nie możesz ich opuścić bo sama wiesz że sobie bez Ciebie nie poradzą. Może niezbędna będzie pomoc specjalisty. Ja Ci bardzo współczuje i żałuję że jedynie tutaj mogę Cię wspierać
@martakratka czekamy zatem na info.
@ivvonka @anja93 @membaris @Totois30 kto teraz wizytuje? Ja 23.04
natala95
Będzie dobrzeTak. Wynik dzis po 21. Czekam jak na szpilkach...
paulabraczo12
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny
czy miała któraś z Was torbiel na jajniku, która nie ma 3cm ??
martakratka
Ja mialam. Jesli jestes w ciąży to normalna rzecz. Torbiel cialka żółtego.Cześć dziewczynyczy miała któraś z Was torbiel na jajniku, która nie ma 3cm ??
martakratka
Oby...Będzie dobrze
reklama
natala95
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Oby...