Z tym słodkim miałam podobnie. Pierwszą ciążę nic tylko słodkie chodziło mi po głowie i dlatego wszyscy łącznie ze mną twierdzili ze dziewczynka a tu się chłopak urodził. Wiec nie ma chyba żadnych regul[emoji4] tak samo ze niby jak się ma zgage to będzie miał dużo włosów a ja w ogóle wtedy zgagi nie miałam a miał taki bujne czarne włosy jak się urodził ze szok[emoji6] czyli teraz jak mam ochotę na mięso i mam zgage ze hej to co? Dlatego nic nie obstawiam [emoji28]
Hehe ja tez nie miałam zgagi w ogóle,a Młody urodził się z włosami..i to czarnymi!
Gdzie ja blondynka, maż blondyn
Ale po paru miesiącach ładnie mu pojaśniały i teraz blondyn jak się patrzy Ja tez w pierwszej ciazy z tych pozerajacych slodycze i chlopaka urodzilam [emoji14] a jeszcze brzydka bylam okropnie [emoji23] takze ja zabobony juz dawno wsadzilam miedzy ksiazki![]()
O Czizez, ależ żeś się pojechała
Na pewno nie byłaś taka brzydka Moja koleżanka z pracy wyglądała jak marzenie w dwóch ciążach i dwie córy ma
Oczywiście wszyscy jej za każdym razem wróżyli chłopaka 
Ja co do jedzenia towidze ze tak samo jak w dwoch poprzednich ciazach...nie ciagnie mnie do słodyczy..a o kawie w ogolw nie mysle i oby tak zostalo
Słoneczko dzis pieknie swieci..cieplutko a mnie w glowie lupie cos wrrr
Aa i jestesm za zdjeciami brzuszkow![]()
Mnie nie ciągnęło w 1.ciąży do słodyczy...
ja po prostu je wpierniczałam tak samo jak przed
nie było różnicy. A teraz odrzuciło, aczkolwiek powoli miłość wraca, choć na razie nieśmiało 
Ja dziś pierwsza noc od dwóch miesięcy przespałam dobrzejedno siku w nocy i sen do 7 rano. Czuje się jak nowonarodzona
piękna pogoda, praca z domu i perspektywa L4 napawa mnie ogromnym entuzjazmem. Dziś zrobię sobie jabłka w cieście bo chodzą za mną już pare dni. No normalnie cudny piatuno
Ja w sumie od dwóch nocy lepiej śpię - w sensie nie budzę się często i nie zasypiam bardzo długo jak wcześniej. Może pogoda??
I tez tak mam, że jak coś za mną chodzi to muszę to mieć! tak jak wczoraj te placki ziemniaczane... no przecież popłakałabym się gdybym ich nie zjadła 
Uwielbiam sałatę! uwielbiam młode ziemniaczki! Smaka mi narobiłaś