natala95
Fanka BB :)
Śliczny brzusioA oto mój brzucholz rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Śliczny brzusioA oto mój brzucholz rana
Moniko fajny brzuch. Ja mam podobny.A oto mój brzucholz rana
Prawdopodobnie idzie koniec 13 tygMonika ktory tydzien?
Prawdopodobnie napisałam bo sama po wyglądzie nie wierzę moja gin jest teraz na chorobowym a w czwartek penetralne więc wszystko się wyjaśniPrawdopodobnie idzie koniec 13 tyg
Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]Prawdopodobnie napisałam bo sama po wyglądzie nie wierzę moja gin jest teraz na chorobowym a w czwartek penetralne więc wszystko się wyjaśni
Super brzuchoJa mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627
Wcale nie super [emoji23] wole taki ladny i zgrabny jak wczesniej wrzucilam [emoji23]Super brzuchoja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekam
Tutaj mój w kilka dni temu. Dziś 10+6Super brzuchoja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekam
Fajniutki ! A kogo tam w klatce trzymacie?Tutaj mój w kilka dni temu. Dziś 10+6 Zobacz załącznik 849628