jolancik
Fanka BB :)
Super wiadomość! Gratuluję!!! Jak będziesz miała wyniki bety to się pochwalDziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość! Gratuluję!!! Jak będziesz miała wyniki bety to się pochwalDziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104
Jeszcze nie ma, u mnie do 16-17 są zazwyczaj [emoji9]Jak wpisuje teraz w diagnostyke numer zlecenia z karteczki to wyskakuje mi ze bledny numer zlecenia lub data urodzenia.. Mialyscie tak? To znaczy ze jeszcze nie ma wynikow czy co ?
Aha to tez Ci wyskakiwalo ze bledny? Mi kiedys jakies inne robiam i normalnie sie wczytalo tylko bylo napisane "brak wynikow"Jeszcze nie ma, u mnie do 16-17 są zazwyczaj [emoji9]
Tak, też tak miałam, nie ma jeszcze wyników wtedy. Poczekaj na spokojnie do 16 [emoji9] Mi zawsze SMS przychodzi, że już są na stronie, a tak to też co chwile sprawdzałam i miała taki sam komunikatAha to tez Ci wyskakiwalo ze bledny? Mi kiedys jakies inne robiam i normalnie sie wczytalo tylko bylo napisane "brak wynikow"
Aha ok. Dzieki [emoji4][emoji4]Tak, też tak miałam, nie ma jeszcze wyników wtedy. Poczekaj na spokojnie do 16 [emoji9] Mi zawsze SMS przychodzi, że już są na stronie, a tak to też co chwile sprawdzałam i miała taki sam komunikat
Super, gratulacje!!!Dziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104
I jak wynik?Aha ok. Dzieki [emoji4][emoji4]
Wlasnie nie ma [emoji853]I jak wynik?
Co za cholerstwo. Czemu?Wlasnie nie ma [emoji853]