reklama
Igorowelove
Moderatorka
Link do: ŚPIWOREK NIEMOWLĘCY DO SPANIA OCIEPLANY BAWEŁNA
Na poprawę humoru zamówiłam przed chwilą taki śpiworek w słonie i do tego otulacz że wzorem w dzikie zwierzątka
Trochę mi lepiej...
rozek-otulacz-niemowlecy-usztywniany-bawelna-i61271923
Na poprawę humoru zamówiłam przed chwilą taki śpiworek w słonie i do tego otulacz że wzorem w dzikie zwierzątka

rozek-otulacz-niemowlecy-usztywniany-bawelna-i61271923
Igorowelove
Moderatorka
Jak u Nas będzie chłopiec to na pewno JaśMy też raczej Franka będziemy mieli chociaż jeszcze mnie kusi Jaś![]()
[emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 861744
Ale zazdro!

Lepiej, żeby pęcherz wytrzymał, inaczej będzie bieg ku wolności hahaa

Ja zaraz będę do domku szła i się szykowała na wizytę

Sasanka14
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki. Daj znać!Ale zazdro!Takie rzeczy pokazywać jak w biurze siedzę, ty niedobra!
![]()
Lepiej, żeby pęcherz wytrzymał, inaczej będzie bieg ku wolności hahaa
Ja zaraz będę do domku szła i się szykowała na wizytęjeju, jakoś się lekko stresuję, nie wiem czym....
![]()
Anuś89
Jak u Nas będzie chłopiec to na pewno Jaśsiostra ma Franka ale też bardzo mi się podoba
Dla dziewczynki nie mam wybranego imienia
![]()
My mamy zapisanych kilka typów. Między innymi dla chłopca Tymoteusz, Beniamin lub Kacper, a dla dziewczynki Tosia, Alicja, Zofia albo Hania. To nasi faworyci[emoji4]
reklama
Katarynka82
Fajne widoczki
Ja dziewczyny nie chce zapeszac ale chyba powoli mijaja mi mdlosci, ktore mialam calymi dniami, wymiotow w tym tyg.tez nie bylo, oby tak zostalo bo juz myslalam,ze sie wykoncze. I wreszcie mam trocha energii jupiiii. Mam teraz 15 tydzien .
Zycze zdrowka tym, ktore sie zle czuja.
Dita powodzenia na wizycie!
Dzisiaj na obiadek rybka z ziemniakami i surowka z marchewki i jablka. Nawet mam ochote obiad ugotowac,do czego ostatnio musialam sie zmuszac.
A wy co na obiadek?
Zycze zdrowka tym, ktore sie zle czuja.
Dita powodzenia na wizycie!
Dzisiaj na obiadek rybka z ziemniakami i surowka z marchewki i jablka. Nawet mam ochote obiad ugotowac,do czego ostatnio musialam sie zmuszac.
A wy co na obiadek?