reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Normalnie się bycze mąż zabrał dzieci na rower, jutro glukoza a ja od rana zjadłam już talerz arbuza i miskę truskawek nie mogę się oprzeć ale koniec na dziś tych przyjemności wcześniej jak robiłam cukier na czczo miałam 80w poprzedniej ciąży 94 zobaczymy aż nie mogę doczekać się wyniki wiadomo wolałabym nie pilnować się z dieta tzn chce stosować dietę ale dla siebie a nie taka zmuszona że nie mogę bo wtedy naprawdę mi się chce....... Jeszcze dwa tyg i wakacje...

reklama
Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(

U Nas chyba idzie na jakaś burzę czy coś bo już zaczynam się źle czuć...
Mąż wymyślił żebyśmy po obiedzie gdzieś wszyscy razem wyskoczyli ale nie wiem jak będzie...
O dziwo na śniadanie zjadłam pomidory i nie mam zgagi... a już minęły 3h!
Kolejny mały sukces po 4msc albo więcej ufarbowałam odrosty!

Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(
Ale wolno pozbierać muszle. Moczyć kopyta w morzu. Podłubać palcem w piachu... Olej żarcie... pomyśl za rok będziesz wedrowac tu z dzieckiem za dwa wydasz majayek na gofry lody soczki dmuchane zabawki baloniki i inne pierdoły

Możesz sorbetowego loda zjeść :)
Owoce też są wskazane w cukrzycy ciążowej, ale z umiarem. Także możesz sobie tak życie osładzać :)
1528631117053.jpg
1528631142471.jpg

Załączniki

• 1528631117053.jpg
    1528631117053.jpg
    591,8 KB · Wyświetleń: 395
  • 1528631142471.jpg
    1528631142471.jpg
    477,1 KB · Wyświetleń: 396
Ale wolno pozbierać muszle. Moczyć kopyta w morzu. Podłubać palcem w piachu... Olej żarcie... pomyśl za rok będziesz wedrowac tu z dzieckiem za dwa wydasz majayek na gofry lody soczki dmuchane zabawki baloniki i inne pierdoły

Ja wiem niby, ale jakoś trudno mi to wszystko ogarnąć. Chyba przyszło na mnie przesilenie ciążowe, taki kryzys, że nie dam rady, że to ciężkie i odrazu następne, że pewnie będą zła matką skoro nawet w ciąży nie potrafię być

Witajcie mamusie!
Długo się zbierałam by dolaczyc a co dopiero udzielac się na forum. Termin na 7 września będzie dziewczynka pierwsze dziecko. Mam 26 lat. Upały coraz częściej zatrzymują mnie w domu. Ale przełamuję się. Jazdy na rowerze nie mogę sobie odpuścić. Najbardziej mnie odstresowuje. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Pozdrawiam cieplutko

Już niedługo koniec z tym damy radę my kobiety dzielne jesteśmy, ale mogę się tylko domyśleć jak ciężko jest

reklama
Do góry