reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja malowalam tydz temu pokoj, ale tylko jeden, tzn. Maz malowal i drzwi byly zamkniete i wietrzone tam i nie spalismy w tamtym pokoju. Mam nadzieje ze nie bedzie to mialo skutkow ubocznych dla dziecka, bo troche sie zestresowalam tym co pisalyscie na ten temat. Farby magnat i beckers, z tego co czytalam to one maja malo tych substancji szkodliwych i raczej nie sa niebezpieczne, predzej chyba olejne czy cos w tym stylu :(
Ja mam czaly czas twardy brzuch caly i w poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec widocznie taki moj urok.
Ja przddwczoraj mialam taka akcje z sercem, ze obudzilam sie w nocy z bolem tzn. Takie klocie przy wciaganiu powietrza. Ze nie moge gleboko wziac wdechu tylko tak plytko. Przeszlo mi po jakis 20 min. Wczesniej mi sie juz to zdazalo, ale w ciazy pierwszy raz chyba.
Goj strasznie Ci wspolczuje. Trzymaj sie. Jestem pewna, ze dasz rade.

I w jakim szpitalu rodzisz ???
Prawdopodobnie Wejherowo, bo samochodem dojazd zajmuje ok. 10 minut. Jakby okazało się, że nie ma miejsc to chyba Puck, mam nadzieję że 3 opcji nie muszę szukać :)
O wejherowskiej porodówce słyszę różne opinie, ale chyba nie ma tragedii. W Pucku niedawno rodziła koleżanka, niby chwali, ale wróciła stamtąd strasznie sponiewierana, ból w klatce jakby połamali jej zebra, pocięta, źle zszyta... Jeśli nie wyolbrzymia to ja nie wiem co oni tam z nią wyprawiali.

Ja malowalam tydz temu pokoj, ale tylko jeden, tzn. Maz malowal i drzwi byly zamkniete i wietrzone tam i nie spalismy w tamtym pokoju. Mam nadzieje ze nie bedzie to mialo skutkow ubocznych dla dziecka, bo troche sie zestresowalam tym co pisalyscie na ten temat. Farby magnat i beckers, z tego co czytalam to one maja malo tych substancji szkodliwych i raczej nie sa niebezpieczne, predzej chyba olejne czy cos w tym stylu :(
Ja mam czaly czas twardy brzuch caly i w poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec widocznie taki moj urok.
Ja przddwczoraj mialam taka akcje z sercem, ze obudzilam sie w nocy z bolem tzn. Takie klocie przy wciaganiu powietrza. Ze nie moge gleboko wziac wdechu tylko tak plytko. Przeszlo mi po jakis 20 min. Wczesniej mi sie juz to zdazalo, ale w ciazy pierwszy raz chyba.
Goj strasznie Ci wspolczuje. Trzymaj sie. Jestem pewna, ze dasz rade.
Malowaliśmy pokój dla małej farbą Beckers designer. W czasie samego malowania byłam u rodziców, ale kiedy wróciłam po południu to nic a nic nie śmierdziało. Nawet nie zamykalismy tego pokoju na noc.

reklama
Malowaliśmy pokój dla małej farbą Beckers designer. W czasie samego malowania byłam u rodziców, ale kiedy wróciłam po południu to nic a nic nie śmierdziało. Nawet nie zamykalismy tego pokoju na noc.
mi sie wydaje, ze dotyczy to innycj rodzajow farb lub np dlugotrwale wdychanie tego a nie jednorazowo jeden pokoj i to w dodatku jak nie my bezposrednio malowalysmy. Przynajmniej mam taka nadzieje...

Do góry