Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Ja- dziewczynkaPo wizytach super że wszystko Ok
Mało Nas wpisanych w tabelce od Pati kto już na 100 % zna płeć bobaska ? Szczerze nie zapamiętałam wszystkich a zerkam do tabelki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja- dziewczynkaPo wizytach super że wszystko Ok
Mało Nas wpisanych w tabelce od Pati kto już na 100 % zna płeć bobaska ? Szczerze nie zapamiętałam wszystkich a zerkam do tabelki![]()
Mój brat podobnie stracił kasę . Tez tysiaka..a dentystka nie była pierwsza lepsza. Wyklucał się o swoje ale zarobiła i miała w d.
Tak to wygląda..wyciągnąć kasę dlatego warto zasięgać różnych opinii wpierw zanim się człek zdecyduje wtopić kasę w coś co z góry będzie skazane na porażkę lol
Keylana to twoje pierwsze dzieciacZki? Fajnie z tym pokojem jak mówisz. Będą razem![]()
Współczuję Wam... ja mam to szczęście, że i ginekologa i stomatologa mam za darmo. Na szczęście, bo mam trochę zębów do leczenia.
Cześć dziewczyny [emoji8]Gratuluję Wam udanych wizyt i płci, mniej lub bardziej pewnych [emoji6]
Powiedzcie mi, czy też borykacie się z tzw ciążowym nieżytem nosa?
ja też w przyszłym tygodniu mam połówkowe to może się dowiem [emoji4]Jestem i ja [emoji14]
Córa w domu to i czasu nie ma na forum ale już nadrobilam heh
Jutro młoda ma znowu pokaz z akrobatyki to jej kupiłam w prezencie piękny strój
Fajnie że już znacie płeć, ja może w przyszłym tygodniu na połówkowych się wreszcie dowiem![]()