D
Deleted member 180961
Gość
Dworzu, otwarłam i różne takie smaczkiDwór Dworze od Dworu królewskiego nie istnieje słowo DWORZU

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dworzu, otwarłam i różne takie smaczkiDwór Dworze od Dworu królewskiego nie istnieje słowo DWORZU
A myślałam, że to tak ogólnie zostało po szlacheckich dworachDwór Dworze od Dworu królewskiego nie istnieje słowo DWORZU
Wszystko jest ok dopóki przekręcamy słowa świadomie, ale niektórzy naprawdę myślą że mówią poprawnieDworzu, otwarłam i różne takie smaczkia najbardziej mnie wkurza, ze moja mama podłapała od koleżanki z pracy „nie rozumie”, cały czas na nią krzyczę, że tam na końcu jest M!!! Nie rozumieM!!! Ale nic to nie daje
![]()
Dwór Dworze od Dworu królewskiego nie istnieje słowo DWORZU
Ja jutroHej . Ja dziś zmieniłam kod))
Bardzo dobrze się spało... To powietrze jest przecudowne !Zobacz załącznik 869730